Du er her: Forside > Om

Reklame for 3byggetilbud

Frygter du en dyr kloakrenovering?

Indhent 3 tilbud - det er gratis, nemt og hurtigt

Få 3 tilbud på kloakarbejde

Er du bekymret for, hvad det vil koste at få renoveret din kloak af en autorisret kloakmester? Det behøver ikke nødvendigvis at være så dyrt, som du frygter. Især ikke hvis du prøver at indhente 3 tilbud på nettet. Du kan fx bestille 3 tilbud hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for her på siden. Vi har lavet denne guide for at hjælpe dig med at spare penge samtidig med, at du får dit kloakarbejde udført af en dygtig og komptetent kloakmester med den nødvendige autorisation, så du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde.

3byggetilbud er en service, hvor du hurtigt og nemt kan indhente 3 tilbud på en kloakrenovering, tv-inspektion og andet kloakarbejde. Du vil i løbet af få hverdage modtage 3 tilbud fra dygtige og erfarne kloakmestre, som 3byggetilbud samarbejder med. De gør kun brug af danske virksomheder med den påkrævede autorisation. Du er altså i trygge hænder, hvis du vælger at finde en autoriseret kloakmester gennem 3byggetilbud.

Denne hjemmeside er ejet og drevet af virksomheden Frumik, som har CVR-nummer 29951489 og adresse på Herrestrupvej 15 i 4200 Slagelse. Du kan kontakte os på kloakpipeline @ gmail.com.