Kloakmester Viby Sjælland

Kloakmester i Viby Sjælland

Giver din kloak dig problemer? Trænger den til et kloakservice af en autoriseret kloakmester? Hvis du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Viby Sjælland, kan du her på siden finde kontaktinformation på en lokal kloakmester.

Kloakservice i Viby Sjælland indbefatter opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak og tv-inspektion. Der er selvfølgelig også mange andre typer af kloakarbejde, som en kloakmester i Viby Sjælland kan hjælpe dig med.

Vil du spare penge på at få lavet din kloak? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Kloakmester Claus Snedker
Ørstedvej 46
4130 Viby Sjælland

46 19 54 21


Den Alsidige Kloak ApS
Birkedhøjvej 3
4130 Viby Sjælland

29 43 88 80


Aut. Kloakmester & Entreprenør Mikael Aunskov
Solsortevej 15
4130 Viby Sjælland

40 88 58 30Søren Grøn & Søn ApS
Udmarksvej 13, Trulestrup
4130 Viby Sjælland

46 36 55 76


Skovhytten
Byvejen 48
4130 Viby Sjælland

46 49 78 69


Dahlgaard og Nyholm ApS
Byvejen 58
4130 Viby Sjælland

28 69 19 99Har du brug for hjælp fra en kloakmester?

Søger du rådgivning eller hjælp fra en autoriseret kloakmester i Viby Sjælland, som kan assistere dig med sin erfaring og viden lige nu og her? I Viby Sjælland er der et helt enormt udvalg af dygtige kloakmestre med autorisation, som kan komme hjem til dig med kort varsel for at yde dig professionel hjælp til din kloak.

Døgnvagt sikrer dig hjælp til din kloak også om natten

Mange af disse kloakmestre kører tillige døgnservice, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ofte et ekstra gebyr eller en højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan nok i længden spare dig for trælse udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvor omfangsrig en vandskade kan blive, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester i Viby Sjælland hjælpe dig med

En kloakmester i Viby Sjælland kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Han kan blandt andet sørge for etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Viby Sjælland.

Vi anbefaler at bruge en autoriseret kloakmester

Husk altid at være obs på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen efter at have bestået en praktisk og teoretisk eksamen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Viby Sjælland, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Viby Sjælland.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Borup, Havdrup eller Lejre, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Viby Sjælland.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde