Kloakmester Tommerup

Kloakmester i Tommerup

Er du løbet ind i problemer med din kloak, septiktank eller drænrør, så du er nødt til at få hjælp af en fagmand, som er autoriseret kloakmester i Tommerup? Her kan du søge efter en lokal kloakmester, som du kan kontakte.

En autoriseret kloakmester er uddannet og godkendt til at udføre opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, strømpeforing, kloakspuling, nyanlæg af kloak, tv-inspektion og lignende typer af kloakservice i Tommerup.

Er du på udkig efter en billig løsning på dit kloakproblem? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Hans Juel Jensen ApS
Dannesbovej 54
5690 Tommerup

65 96 19 26


Hans Storm A/S
Ellehaven 9
5690 Tommerup

63 76 61 00


Aut. Kloakmester Jørn Schmidt
Kirkevej 42
5690 Tommerup

30 35 78 41


Kai Andersens Eftf. A/S
Ellehaven 48
5690 Tommerup

64 75 12 59Jysk Jord A/S
Kirkevej 59
5690 Tommerup

41 41 60 00


Michaels Maskinstation
Toftevej 46
5690 Tommerup

21 64 45 54


K.B. Byg A/S
Knarreborgvej 23
5690 Tommerup

40 23 39 39


Murermester Henrik Svendsen ApS
Kirkevej 34
5690 Tommerup

64 76 26 01Kloakmester tæt på Tommerup

Brdr. Dyrendal Entreprenører ApS
Assensvej 38
5492 Vissenbjerg

64 43 16 62Murer & Kloakmester Torben Larsen
Filstruplund 28
5683 Haarby

40 19 45 04Kloakmestre i Tommerup kører også døgnvagt

Søger du en kloakmester i Tommerup, som kan yde dig professionel og faglig hjælp eller give dig et godt råd lige nu og her? I Tommerup og nærmeste omegn er der rigtig mange dygtige og autoriserede kloakmestre, som kan komme hjem til dig i løbet af kort tid for at yde professionel hjælp til din kloak. Mange erfarne kloakmestre tilbyder også at køre ud på døgnvagt, så du kan Tommerup til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ganske vist normalt ekstra, da du skal betale et vagttillæg og måske også højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten. I det store hele kan det dog spare dig for kedelige udgifter til ødelagte møbler, hvis din kloak fx ikke kan klare de store mængder af regnvand, som et voldsomt skybrud kan give i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester hjælpe dig med

En kloakmester i Tommerup kan lave vidt forskellige former for kloakarbejde. Det kan være alt lige fra etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg til andre former for kloakservice i Tommerup.

Brug en autoriseret kloakmester

En fagmand skal være autoriseret for at kunne udføre arbejde som kloakmester lovligt. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen, når man har bestået en eksamen, som er del op i en praktisk og en teoretisk del. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. Via deres hjemmeside kan du også finde de kloakmestre i Tommerup, som er autoriseret og dermed har tilladelse til lovligt at udføre kloakservice i Tommerup.

Forhåbentlig har denne oversigt gjort det nemt for dig at finde en kloakmester i Tommerup eller tæt på Tommerup alt afhængig af, hvor du bor. Ellers kan du søge videre i Sikkerhedsstyrelsens autorisationsregister, som indeholder alle autoriserede kloakmestre i Tommerup.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Nyborg, Ringe eller Odense, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Tommerup.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde