Kloakmester Tappernøje

Kloakmester i Tappernøje

Giver din kloak dig problemer? Trænger den til et kloakservice af en autoriseret kloakmester? Hvis du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Tappernøje, kan du her på siden finde kontaktinformation på en lokal kloakmester.

Kloakservice i Tappernøje indbefatter opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak og tv-inspektion. Der er selvfølgelig også mange andre typer af kloakarbejde, som en kloakmester i Tappernøje kan hjælpe dig med.

Vil du spare penge på at få lavet din kloak? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

M.H. Entreprise v/Morten Hansen
Tågeskovvej 24
4733 Tappernøje

20 71 71 93


Skaarup Nielsen A/S
Hovedvejen 2
4733 Tappernøje

55 96 53 42


Nyboe Anlæg
Sjoltevej 23
4733 Tappernøje

61 76 24 33N.D.O Byggeservice
Ny Prøvevej 2
4733 Tappernøje

20 31 47 83


Østerby Kloak
Sneserevej 64
4733 Tappernøje

21 83 00 18Har du brug for hjælp fra en kloakmester?

Søger du rådgivning eller hjælp fra en autoriseret kloakmester i Tappernøje, som kan assistere dig med sin erfaring og viden lige nu og her? I Tappernøje er der et helt enormt udvalg af dygtige kloakmestre med autorisation, som kan komme hjem til dig med kort varsel for at yde dig professionel hjælp til din kloak.

Døgnvagt sikrer dig hjælp til din kloak også om natten

Mange af disse kloakmestre kører tillige døgnservice, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ofte et ekstra gebyr eller en højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan nok i længden spare dig for trælse udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvor omfangsrig en vandskade kan blive, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester i Tappernøje hjælpe dig med

En kloakmester i Tappernøje kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Han kan blandt andet sørge for etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Tappernøje.

Vi anbefaler at bruge en autoriseret kloakmester

Husk altid at være obs på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen efter at have bestået en praktisk og teoretisk eksamen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Tappernøje, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Tappernøje.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Næstved, Præstø eller Rønnede, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Tappernøje.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde