Kloakmester Sydals

Kloakmester i Sydals

Er du løbet ind i problemer med din kloak, septiktank eller drænrør, så du er nødt til at få hjælp af en fagmand, som er autoriseret kloakmester i Sydals på Als? Her kan du søge efter en lokal kloakmester, som du kan kontakte.

En autoriseret kloakmester er uddannet og godkendt til at udføre opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, strømpeforing, kloakspuling, nyanlæg af kloak, tv-inspektion og lignende typer af kloakservice i Sydals.

Er du på udkig efter en billig løsning på dit kloakproblem? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Entreprenør & Aut. Kloakmester Perregaard
Rubæk 14, Skovbyballe
6470 Sydals

74 40 44 00


Kegnæs Kloak & Belægning
Vestermark 12
6470 Sydals

40 43 97 79


Sydbyg ApS
Østervej 22
6470 Sydals

​20 26 67 44


Duus Have og Anlæg
Mommarkvej 321
6470 Sydals

51 29 24 06Aut. Kloakmester Hans Skovmand
Nørregade 14 A
6470 Sydals

​74 40 44 72


H.S. Entreprenørservice
Lysabildgade 77
6470 Sydals

23 30 40 95


Aut. Kloakmester Carsten Jespersen
Ramsherred 1
6470 Sydals

40 19 61 69


E.S. Brolægger og Entreprenør
Lillehave 45
6470 Sydals

40 17 44 72Kloakmester tæt på Sydals

Iwang Byg ApS
Gyden 7 A
6440 Augustenborg

74 47 42 97JS Kloak- og Skadeservice ApS
Dyndved Gade 18
6430 Nordborg

74 45 93 34Kloakmestre i Sydals kører også døgnvagt

Søger du en kloakmester i Sydals, som kan yde dig professionel og faglig hjælp eller give dig et godt råd lige nu og her? I Sydals og nærmeste omegn er der rigtig mange dygtige og autoriserede kloakmestre, som kan komme hjem til dig i løbet af kort tid for at yde professionel hjælp til din kloak. Mange erfarne kloakmestre tilbyder også at køre ud på døgnvagt, så du kan Sydals til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ganske vist normalt ekstra, da du skal betale et vagttillæg og måske også højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten. I det store hele kan det dog spare dig for kedelige udgifter til ødelagte møbler, hvis din kloak fx ikke kan klare de store mængder af regnvand, som et voldsomt skybrud kan give i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester hjælpe dig med

En kloakmester i Sydals kan lave vidt forskellige former for kloakarbejde. Det kan være alt lige fra etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg til andre former for kloakservice i Sydals.

Brug en autoriseret kloakmester

En fagmand skal være autoriseret for at kunne udføre arbejde som kloakmester lovligt. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen, når man har bestået en eksamen, som er del op i en praktisk og en teoretisk del. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. Via deres hjemmeside kan du også finde de kloakmestre i Sydals, som er autoriseret og dermed har tilladelse til lovligt at udføre kloakservice i Sydals.

Forhåbentlig har denne oversigt gjort det nemt for dig at finde en kloakmester i Sydals eller tæt på Sydals alt afhængig af, hvor du bor. Ellers kan du søge videre i Sikkerhedsstyrelsens autorisationsregister, som indeholder alle autoriserede kloakmestre i Sydals.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Nordborg, Sønderborg eller Gråsten, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Sydals.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde