Kloakmester Store Heddinge

Kloakmester i Store Heddinge

Giver din kloak dig problemer? Trænger den til et kloakservice af en autoriseret kloakmester? Hvis du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Store Heddinge, kan du her på siden finde kontaktinformation på en lokal kloakmester.

Kloakservice i Store Heddinge indbefatter opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak og tv-inspektion. Der er selvfølgelig også mange andre typer af kloakarbejde, som en kloakmester i Store Heddinge kan hjælpe dig med.

Vil du spare penge på at få lavet din kloak? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Aut. Kloakmester Mikkel Højklint
Hærvejen 45
4660 Store Heddinge

50 95 00 50


Gravefirmaet CC A/S
Kjærsbovej 1, Arnøje
4660 Store Heddinge

20 46 93 42


Entreprenør Ehlers ApS
Hjulmagervej 3
4660 Store Heddinge

20 24 10 80


Jørgen Sørensens Maskinstation
Trommeslagervej 22
4660 Store Heddinge

20 87 25 23


Stevns Entreprenørservice ApS
Ærtebjergvej 19 A
4660 Store Heddinge

56 52 90 91L.Ø. Nielsens Entreprenørfirma
Vestergade 31
4660 Store Heddinge

56 50 32 95


Hornstra & Lerche ApS
Holtug Linievej 35
4660 Store Heddinge

56 52 10 18


Dyrholm Byg ApS
Skovvejen 11
4660 Store Heddinge

40 90 65 00


Knud Freitag Frøslev ApS
Langemarksvej 2, Frøslev
4660 Store Heddinge

56 50 80 90


Aquasafe
Sirgræsvej 25
4660 Store Heddinge

20 27 27 33Har du brug for hjælp fra en kloakmester?

Søger du rådgivning eller hjælp fra en autoriseret kloakmester i Store Heddinge, som kan assistere dig med sin erfaring og viden lige nu og her? I Store Heddinge er der et helt enormt udvalg af dygtige kloakmestre med autorisation, som kan komme hjem til dig med kort varsel for at yde dig professionel hjælp til din kloak.

Døgnvagt sikrer dig hjælp til din kloak også om natten

Mange af disse kloakmestre kører tillige døgnservice, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ofte et ekstra gebyr eller en højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan nok i længden spare dig for trælse udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvor omfangsrig en vandskade kan blive, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester i Store Heddinge hjælpe dig med

En kloakmester i Store Heddinge kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Han kan blandt andet sørge for etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Store Heddinge.

Vi anbefaler at bruge en autoriseret kloakmester

Husk altid at være obs på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen efter at have bestået en praktisk og teoretisk eksamen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Store Heddinge, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Store Heddinge.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Rødvig Stevns, Klippinge eller Karise, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Store Heddinge.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde