Kloakmester Slangerup

Kloakmester i Slangerup

Giver din kloak dig problemer? Trænger den til et kloakservice af en autoriseret kloakmester? Hvis du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Slangerup, kan du her på siden finde kontaktinformation på en lokal kloakmester.

Kloakservice i Slangerup indbefatter opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak og tv-inspektion. Der er selvfølgelig også mange andre typer af kloakarbejde, som en kloakmester i Slangerup kan hjælpe dig med.

Vil du spare penge på at få lavet din kloak? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Aut. Kloakmester Mogens Grymer
Vildbjergvej 3
3550 Slangerup

48 27 84 24


Bøj Petersen Eftf.
Tornebakken 1
3550 Slangerup

40 32 76 56


Jørlunde Byg ApS
Roskildevej 11, Jørlunde
3550 Slangerup

47 33 45 00


Becko VVS A/S
Bøllemosevej 12, Uvelse
3550 Slangerup

47 33 30 00


Mathiasen Entreprise ApS
Kvinderupvej 24 E
3550 Slangerup

40 84 15 33


Aut. Kloakmester Bo Jensen
Frederiksborgvej 13
3550 Slangerup

40 60 76 91Kølles Entreprenør og Anlægsvirksomhed ApS
Banegraven 7
3550 Slangerup

47 33 50 53


Aut. Kloakmester Henrik Larsen
Kvinderupvej 18
3550 Slangerup

20 49 16 04


Slangerup Entreprenørfirma A/S
Banegraven 26
3550 Slangerup

47 31 23 97


Skovridervang ApS
Gl. Københavnsvej 6
3550 Slangerup

40 36 10 37


Byggelyst ApS
Sundbylillevej 7
3550 Slangerup

60 68 54 60Har du brug for hjælp fra en kloakmester?

Søger du rådgivning eller hjælp fra en autoriseret kloakmester i Slangerup, som kan assistere dig med sin erfaring og viden lige nu og her? I Slangerup er der et helt enormt udvalg af dygtige kloakmestre med autorisation, som kan komme hjem til dig med kort varsel for at yde dig professionel hjælp til din kloak.

Døgnvagt sikrer dig hjælp til din kloak også om natten

Mange af disse kloakmestre kører tillige døgnservice, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ofte et ekstra gebyr eller en højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan nok i længden spare dig for trælse udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvor omfangsrig en vandskade kan blive, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester i Slangerup hjælpe dig med

En kloakmester i Slangerup kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Han kan blandt andet sørge for etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Slangerup.

Vi anbefaler at bruge en autoriseret kloakmester

Husk altid at være obs på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen efter at have bestået en praktisk og teoretisk eksamen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Slangerup, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Slangerup.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Frederikssund, Lynge eller Gørløse, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Slangerup.

Eller du kan prøve at indhente tilbud via fx 3Byggetilbud, som vi reklamerer for. Det er en gratis service, hvor du kan få tilbud fra mange forskellige fagfolk som fx lokale tømrere eller autoriserede kloakmestre i Slangerup.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde