Kloakmester Skævinge

Kloakmester i Skævinge

Giver din kloak dig problemer? Trænger den til et kloakservice af en autoriseret kloakmester? Hvis du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Skævinge, kan du her på siden finde kontaktinformation på en lokal kloakmester.

Kloakservice i Skævinge indbefatter opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak og tv-inspektion. Der er selvfølgelig også mange andre typer af kloakarbejde, som en kloakmester i Skævinge kan hjælpe dig med.

Vil du spare penge på at få lavet din kloak? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Dyrelund Entreprise
Strøvej 78
3320 Skævinge

24 52 38 39


Engholm Entreprise ApS
Strøvej 81
3320 Skævinge

40 57 73 35


Aut. Kloakmester Hans Christian Ridder
Meløsevej 19
3320 Skævinge

48 28 41 85


Damotek Profil A/S
Industrivænget 8
3320 Skævinge

48 25 03 58PT Entreprise ApS
Kildevænget 21
3320 Skævinge

21 22 23 23


Aut. Kloakmester Carsten Jensen
Toftevangen 7, Meløse
3320 Skævinge

48 21 01 60


Kildebogård Entreprenørservice ApS
Strølillevej 9
3320 Skævinge

40 30 86 55


JDT Havepleje & Anlæg
Meløsevej 33
3320 Skævinge

48 28 48 00Har du brug for hjælp fra en kloakmester?

Søger du rådgivning eller hjælp fra en autoriseret kloakmester i Skævinge, som kan assistere dig med sin erfaring og viden lige nu og her? I Skævinge er der et helt enormt udvalg af dygtige kloakmestre med autorisation, som kan komme hjem til dig med kort varsel for at yde dig professionel hjælp til din kloak.

Døgnvagt sikrer dig hjælp til din kloak også om natten

Mange af disse kloakmestre kører tillige døgnservice, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ofte et ekstra gebyr eller en højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan nok i længden spare dig for trælse udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvor omfangsrig en vandskade kan blive, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester i Skævinge hjælpe dig med

En kloakmester i Skævinge kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Han kan blandt andet sørge for etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Skævinge.

Vi anbefaler at bruge en autoriseret kloakmester

Husk altid at være obs på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen efter at have bestået en praktisk og teoretisk eksamen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Skævinge, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Skævinge.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Ølsted, Gørløse eller Hillerød, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Skævinge.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde