Kloakmester Skælskør

Kloakmester i Skælskør

Giver din kloak dig problemer? Trænger den til et kloakservice af en autoriseret kloakmester? Hvis du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Skælskør, kan du her på siden finde kontaktinformation på en lokal kloakmester.

Kloakservice i Skælskør indbefatter opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak og tv-inspektion. Der er selvfølgelig også mange andre typer af kloakarbejde, som en kloakmester i Skælskør kan hjælpe dig med.

Vil du spare penge på at få lavet din kloak? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Entreprenør Michael S. Christensen A/S
Kobækvej 48
4230 Skælskør

40 58 15 23


S L Byggeentreprise v/Søren Langkjær
Vibevej 7
4230 Skælskør

20 22 85 38


Tranderup VVS ApS
Jernbanevej 17 A
4230 Skælskør

21 82 35 55Entreprenør Villy Olsen A/S
Sorø Landevej 125
4230 Skælskør

58 54 52 09


Entprenør & Aut. Kloakmester Johnny Bøgh Kristensen
Ørslevvej 144, Ørslev
4230 Skælskør

40 16 33 23


Ørslev Anlæg og Kloak
Ørslevvej 135
4230 Skælskør

24 46 92 64Har du brug for hjælp fra en kloakmester?

Søger du rådgivning eller hjælp fra en autoriseret kloakmester i Skælskør, som kan assistere dig med sin erfaring og viden lige nu og her? I Skælskør er der et helt enormt udvalg af dygtige kloakmestre med autorisation, som kan komme hjem til dig med kort varsel for at yde dig professionel hjælp til din kloak.

Døgnvagt sikrer dig hjælp til din kloak også om natten

Mange af disse kloakmestre kører tillige døgnservice, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ofte et ekstra gebyr eller en højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan nok i længden spare dig for trælse udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvor omfangsrig en vandskade kan blive, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester i Skælskør hjælpe dig med

En kloakmester i Skælskør kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Han kan blandt andet sørge for etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Skælskør.

Vi anbefaler at bruge en autoriseret kloakmester

Husk altid at være obs på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen efter at have bestået en praktisk og teoretisk eksamen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Skælskør, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Skælskør.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Dalmose, Korsør eller Slagelse, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Skælskør.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde