Kloakmester Samsø

Kloakmester på Samsø

Giver din kloak dig problemer? Trænger den til et kloakservice af en autoriseret kloakmester? Hvis du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Samsø, kan du her på siden finde kontaktinformation på en lokal kloakmester.

Kloakservice på Samsø indbefatter opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak og tv-inspektion. Der er selvfølgelig også mange andre typer af kloakarbejde, som en kloakmester i Samsø kan hjælpe dig med.

Vil du spare penge på at få lavet din kloak? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Tranebjerg Entreprenør Forretning
Industrivej 1
8305 Samsø

40 27 00 87


Mugges Entreprenørforretning v/Mogens Garde
Egevej 11
8305 Samsø

61 34 87 75


Brdr. Stjerne K/S
Besser Smedegade 7
8305 Samsø

86 59 17 00


Kremmer Jensen ApS Entreprenør & Maskinstation
Selsinggård 2
8305 Samsø

86 59 17 61Brdr. Kjeldahl I/S
Nordbykirkevej 2
8305 Samsø

86 59 64 85


Aut. Kloakmester Palle Bang Sørensen
Havvejen 8
8305 Samsø

20 44 50 15


Arne Ditlevsen VVS Smede- & Maskinforretning A/S
Tranevej 11
8305 Samsø

86 59 02 69Har du brug for hjælp fra en kloakmester?

Søger du rådgivning eller hjælp fra en autoriseret kloakmester på Samsø, som kan assistere dig med sin erfaring og viden lige nu og her? På Samsø er der et helt enormt udvalg af dygtige kloakmestre med autorisation, som kan komme hjem til dig med kort varsel for at yde dig professionel hjælp til din kloak.

Døgnvagt sikrer dig hjælp til din kloak også om natten

Mange af disse kloakmestre kører tillige døgnservice, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ofte et ekstra gebyr eller en højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan nok i længden spare dig for trælse udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvor omfangsrig en vandskade kan blive, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester på Samsø hjælpe dig med

En kloakmester på Samsø kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Han kan blandt andet sørge for etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice på Samsø.

Vi anbefaler at bruge en autoriseret kloakmester

Husk altid at være obs på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen efter at have bestået en praktisk og teoretisk eksamen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Samsø, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Samsø.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Odder, Horsens eller Malling, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester på Samsø.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde