Kloakmester Sønder Omme

Kloakmester i Sønder Omme

Giver din kloak dig problemer? Trænger den til et kloakservice af en autoriseret kloakmester? Hvis du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Sønder Omme, kan du her på siden finde kontaktinformation på en lokal kloakmester.

Kloakservice i Sønder Omme indbefatter opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak og tv-inspektion. Der er selvfølgelig også mange andre typer af kloakarbejde, som en kloakmester i Sønder Omme kan hjælpe dig med.

Vil du spare penge på at få lavet din kloak? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Vesterby Miljø & Entreprenørservice
Stakrogevej 43
7260 Sønder Omme

40 42 92 40


K. Pedersen & Sønner Byggefirma A/S
Stakrogevej 10
7260 Sønder Omme

75 34 16 50


Pilegaard Kloak & Entreprenør
Stakrogevej 47
7260 Sønder Omme

23 26 68 04Tüchsen Byg ApS
Nedergårdsvej 14
7260 Sønder Omme

75 34 84 00


A/S Murermester Jan Christensen
Skovvang 25
7260 Sønder Omme

75 34 18 49Har du brug for hjælp fra en kloakmester?

Søger du rådgivning eller hjælp fra en autoriseret kloakmester i Sønder Omme, som kan assistere dig med sin erfaring og viden lige nu og her? I Sønder Omme er der et helt enormt udvalg af dygtige kloakmestre med autorisation, som kan komme hjem til dig med kort varsel for at yde dig professionel hjælp til din kloak.

Døgnvagt sikrer dig hjælp til din kloak også om natten

Mange af disse kloakmestre kører tillige døgnservice, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ofte et ekstra gebyr eller en højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan nok i længden spare dig for trælse udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvor omfangsrig en vandskade kan blive, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester i Sønder Omme hjælpe dig med

En kloakmester i Sønder Omme kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Han kan blandt andet sørge for etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Sønder Omme.

Vi anbefaler at bruge en autoriseret kloakmester

Husk altid at være obs på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen efter at have bestået en praktisk og teoretisk eksamen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Sønder Omme, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Sønder Omme.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Tarm, Skjern eller Sønder Felding, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Sønder Omme.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde