Kloakmester Rønde

Kloakmester i Rønde

Giver din kloak dig problemer? Trænger den til et kloakservice af en autoriseret kloakmester? Hvis du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Rønde, kan du her på siden finde kontaktinformation på en lokal kloakmester.

Kloakservice i Rønde indbefatter opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak og tv-inspektion. Der er selvfølgelig også mange andre typer af kloakarbejde, som en kloakmester i Rønde kan hjælpe dig med.

Vil du spare penge på at få lavet din kloak? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Aut. Kloakmester Kasper Sørensen
Tjørnevænget 5, Følle
8410 Rønde

40 19 68 88


Aut. Kloakmester Lars Udsen
Gedebjergvej 9, Tåstrup
8410 Rønde

86 36 72 97


Murerfirmaet Sigfred Poulsen ApS
Askedalsvej 1 B, Bjødstrup
8410 Rønde

86 37 14 01Entreprenør Jes Larsen
Molsvej 82
8410 Rønde

40 80 11 88


TH Beton A/S
Ny Lufthavnsvej 6
8410 Rønde

40 34 57 54


Anlægsgartnerfirmaet Jesper Schmidt
Skrejrupvej 29
8410 Rønde

86 37 39 49Har du brug for hjælp fra en kloakmester?

Søger du rådgivning eller hjælp fra en autoriseret kloakmester i Rønde, som kan assistere dig med sin erfaring og viden lige nu og her? I Rønde er der et helt enormt udvalg af dygtige kloakmestre med autorisation, som kan komme hjem til dig med kort varsel for at yde dig professionel hjælp til din kloak.

Døgnvagt sikrer dig hjælp til din kloak også om natten

Mange af disse kloakmestre kører tillige døgnservice, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ofte et ekstra gebyr eller en højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan nok i længden spare dig for trælse udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvor omfangsrig en vandskade kan blive, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester i Rønde hjælpe dig med

En kloakmester i Rønde kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Han kan blandt andet sørge for etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Rønde.

Vi anbefaler at bruge en autoriseret kloakmester

Husk altid at være obs på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen efter at have bestået en praktisk og teoretisk eksamen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Rønde, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Rønde.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Kolind, Ebeltoft eller Auning, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Rønde.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde