Kloakmester Nykøbing Mors

Kloakmester i Nykøbing Mors

Giver din kloak dig problemer? Trænger den til et kloakservice af en autoriseret kloakmester? Hvis du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Nykøbing Mors, kan du her på siden finde kontaktinformation på en lokal kloakmester.

Kloakservice i Nykøbing Mors indbefatter opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak og tv-inspektion. Der er selvfølgelig også mange andre typer af kloakarbejde, som en kloakmester i Nykøbing Mors kan hjælpe dig med.

Vil du spare penge på at få lavet din kloak? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Entreprenør Erling Jensen A/S
Rolstrupbakken 8
7900 Nykøbing M

96 70 17 70​


Knud E. Jepsens Eftf. ApS
Råhøj 22
7900 Nykøbing M

97 76 94 02


Aut. Kloakmester Preben Gullerup Larsen
Elsøvej 116
7900 Nykøbing M

27 64 59 00



Entreprenør Tommy B. Sørensen
Mellerup 15
7900 Nykøbing M

22 37 87 61


Murermester Poul Bak Pedersen
Lærkevej 8
7900 Nykøbing M

20 33 17 71


Outrup Maskinstation ApS
Outrupstræde 5, Outrup
7900 Nykøbing M

97 74 44 55



Har du brug for hjælp fra en kloakmester?

Søger du rådgivning eller hjælp fra en autoriseret kloakmester i Nykøbing Mors, som kan assistere dig med sin erfaring og viden lige nu og her? I Nykøbing Mors er der et helt enormt udvalg af dygtige kloakmestre med autorisation, som kan komme hjem til dig med kort varsel for at yde dig professionel hjælp til din kloak.

Døgnvagt sikrer dig hjælp til din kloak også om natten

Mange af disse kloakmestre kører tillige døgnservice, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ofte et ekstra gebyr eller en højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan nok i længden spare dig for trælse udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvor omfangsrig en vandskade kan blive, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester i Nykøbing Mors hjælpe dig med

En kloakmester i Nykøbing Mors kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Han kan blandt andet sørge for etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Nykøbing Mors.

Vi anbefaler at bruge en autoriseret kloakmester

Husk altid at være obs på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen efter at have bestået en praktisk og teoretisk eksamen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Nykøbing Mors, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Nykøbing Mors.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Redsted M, Erslev eller Snedsted, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Nykøbing Mors.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde