Kloakmester Nyborg

Kloakmester i Nyborg

Er du løbet ind i problemer med din kloak, septiktank eller drænrør, så du er nødt til at få hjælp af en fagmand, som er autoriseret kloakmester i Nyborg? Her kan du søge efter en lokal kloakmester, som du kan kontakte.

En autoriseret kloakmester er uddannet og godkendt til at udføre opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, strømpeforing, kloakspuling, nyanlæg af kloak, tv-inspektion og lignende typer af kloakservice i Nyborg.

Er du på udkig efter en billig løsning på dit kloakproblem? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Entreprenør Søren Lystorp
Tunnelvej 18
5800 Nyborg

26 84 41 97


Autoriseret Kloakmester Stig Pedersen ApS
Pilemosevej 6, Bovense
5800 Nyborg

21 65 92 69


Entreprenøren Michael Mastek ApS
Øhavevej 30
5800 Nyborg

21 95 65 00Munck Havne & Anlæg A/S
Toftegårdsvej 18
5800 Nyborg

65 31 22 66


Dreier & Co. A/S
Langelandsvej 28
5800 Nyborg

63 31 65 00Kloakmester tæt på Nyborg

Ørbæk Entreprenørforretning
Ringvej 8
5853 Ørbæk

22 17 11 31


Brdr. Rasmussen ApS
Assensvej 16
5853 Ørbæk

65 33 15 18Kloakmester Edvin P. Svensson
Sibiriensvej 256
5300 Kerteminde

40 28 16 90


VVS og kloakfirmaet George Bauerfeind
Højby Hovedgade 54
4573 Højby

59 30 66 67Fandt du en kloakmester?

Er du på jagt efter en kloakmester i Nyborg, som kan assistere dig med sin faglige viden lige nu og her? I Nyborg og på det øvrige Fyn er der et fint udvalg af dygtige, erfarne og autoriserede kloakmestre, som kan nå frem i løbet af kort tid for at giv dig professionel hjælp til din kloak.

Døgnvagt i Nyborg

Mange kloakmestre kører naturligvis også døgnvagt, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster for det meste ekstra, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan i virkeligheden spare dig for kedelige udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvad der kan opstå af vandskader, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en autoriseret kloakmester i Nyborg hjælpe dig med

En kloakmester i Nyborg kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Det kan være etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Nyborg.

Brug altid en autoriseret kloakmester

Du bør altid være opmærksom på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen, når man har bestået en eksamen, som er del op i en praktisk og en teoretisk del. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Nyborg, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Nyborg på Als.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Svendborg, Odense eller Middelfart, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Nyborg.

Få 3 tilbud på din opgave

Uanset om du har brug for en autoriseret kloakmester, dygtig tømrer, billig murer eller en helt fjerde håndværker, kan du i mange tilfælde prøve at indhente tre tilbud på nettet. Det er en nem måde at få et overblik over, hvad fx kloakarbejde i Nyborg koster.