Kloakmester Nørre Nebel

Kloakmester i Nørre Nebel

Giver din kloak dig problemer? Trænger den til et kloakservice af en autoriseret kloakmester? Hvis du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Nørre Nebel, kan du her på siden finde kontaktinformation på en lokal kloakmester.

Kloakservice i Nørre Nebel indbefatter opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak og tv-inspektion. Der er selvfølgelig også mange andre typer af kloakarbejde, som en kloakmester i Nørre Nebel kan hjælpe dig med.

Vil du spare penge på at få lavet din kloak? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Aut. Kloakmester Jes Sørensen ApS
Skjedsbølvej 41
6830 Nørre Nebel

75 28 22 16


Vest-Entreprise ApS
Nørrevang 15
6830 Nørre Nebel

75 25 56 66


Lunde Entreprenør & Maskinstation
Gl. Lundevej 1
6830 Nørre Nebel

75 28 20 70​Nr. Nebel Entreprenørforretning A/S
Tarmvej 233
6830 Nørre Nebel

75 28 81 43


Lydum Maskinstation ApS
Hekkenfeldtvej 60
6830 Nørre Nebel

75 28 82 22Har du brug for hjælp fra en kloakmester?

Søger du rådgivning eller hjælp fra en autoriseret kloakmester i Nørre Nebel, som kan assistere dig med sin erfaring og viden lige nu og her? I Nørre Nebel er der et helt enormt udvalg af dygtige kloakmestre med autorisation, som kan komme hjem til dig med kort varsel for at yde dig professionel hjælp til din kloak.

Døgnvagt sikrer dig hjælp til din kloak også om natten

Mange af disse kloakmestre kører tillige døgnservice, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ofte et ekstra gebyr eller en højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan nok i længden spare dig for trælse udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvor omfangsrig en vandskade kan blive, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester i Nørre Nebel hjælpe dig med

En kloakmester i Nørre Nebel kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Han kan blandt andet sørge for etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Nørre Nebel.

Vi anbefaler at bruge en autoriseret kloakmester

Husk altid at være obs på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen efter at have bestået en praktisk og teoretisk eksamen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Nørre Nebel, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Nørre Nebel.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Skjern, Oksbøl eller Varde, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Nørre Nebel.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde