Kloakmester Jerslev Sjælland

Kloakmester i Jerslev Sjælland

Giver din kloak dig problemer? Trænger den til et kloakservice af en autoriseret kloakmester? Hvis du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Jerslev Sjælland, kan du her på siden finde kontaktinformation på en lokal kloakmester.

Kloakservice i Jerslev Sjælland indbefatter opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak og tv-inspektion. Der er selvfølgelig også mange andre typer af kloakarbejde, som en kloakmester i Jerslev Sjælland kan hjælpe dig med.

Vil du spare penge på at få lavet din kloak? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Ølands Entreprenør- & Kloakservice
Vesterbygårdsvej 4
4490 Jerslev Sjælland

59 59 55 17


Hvidebæk Kloakservice
Søndergade 77, Ubby
4490 Jerslev Sjælland

29 44 38 18


Entreprenør Thomas Petersen ApS
Rugvænget 5
4490 Jerslev Sjælland

22 90 42 57Malmos A/S
Hovedgaden 92, Ubby
4490 Jerslev Sjælland

59 59 53 42


R. R. Service
Bygaden 48
4490 Jerslev Sjælland

51 82 22 12


Entreprenør Benny Petersen A/S
Nordkrogvej 25
4490 Jerslev Sjælland

59 59 56 76Har du brug for hjælp fra en kloakmester?

Søger du rådgivning eller hjælp fra en autoriseret kloakmester i Jerslev Sjælland, som kan assistere dig med sin erfaring og viden lige nu og her? I Jerslev Sjælland er der et helt enormt udvalg af dygtige kloakmestre med autorisation, som kan komme hjem til dig med kort varsel for at yde dig professionel hjælp til din kloak.

Døgnvagt sikrer dig hjælp til din kloak også om natten

Mange af disse kloakmestre kører tillige døgnservice, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ofte et ekstra gebyr eller en højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan nok i længden spare dig for trælse udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvor omfangsrig en vandskade kan blive, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester i Jerslev Sjælland hjælpe dig med

En kloakmester i Jerslev Sjælland kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Han kan blandt andet sørge for etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Jerslev Sjælland.

Vi anbefaler at bruge en autoriseret kloakmester

Husk altid at være obs på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen efter at have bestået en praktisk og teoretisk eksamen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Jerslev Sjælland, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Jerslev Sjælland.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Ugerløse, Gørlev eller Kalundborg, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Jerslev Sjælland.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde