Kloakmester Jelling

Kloakmester i Jelling

Giver din kloak dig problemer? Trænger den til et kloakservice af en autoriseret kloakmester? Hvis du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Jelling, kan du her på siden finde kontaktinformation på en lokal kloakmester.

Kloakservice i Jelling indbefatter opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak og tv-inspektion. Der er selvfølgelig også mange andre typer af kloakarbejde, som en kloakmester i Jelling kan hjælpe dig med.

Vil du spare penge på at få lavet din kloak? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Hørup VVS & Entreprenørforretning ApS
Bjerregårdsvej 2, Hørup
7300 Jelling

40 59 73 93


Jord & Kloak
Østermarksvej 2, Ildved
7300 Jelling

40 53 22 75


KB Entreprise
Toftehøjvej 4
7300 Jelling

61 75 05 18Murermester Ove Rasmussen ApS
Mindstrupvej 3, Bjerlev
7300 Jelling

20 45 40 28


VVS-Installatør Jørgen Højrup
Fårupvej 15
7300 Jelling

20 84 05 75Har du brug for hjælp fra en kloakmester?

Søger du rådgivning eller hjælp fra en autoriseret kloakmester i Jelling, som kan assistere dig med sin erfaring og viden lige nu og her? I Jelling er der et helt enormt udvalg af dygtige kloakmestre med autorisation, som kan komme hjem til dig med kort varsel for at yde dig professionel hjælp til din kloak.

Døgnvagt sikrer dig hjælp til din kloak også om natten

Mange af disse kloakmestre kører tillige døgnservice, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ofte et ekstra gebyr eller en højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan nok i længden spare dig for trælse udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvor omfangsrig en vandskade kan blive, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester i Jelling hjælpe dig med

En kloakmester i Jelling kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Han kan blandt andet sørge for etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Jelling.

Vi anbefaler at bruge en autoriseret kloakmester

Husk altid at være obs på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen efter at have bestået en praktisk og teoretisk eksamen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Jelling, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Jelling.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Vejle, Tørring eller Billund, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Jelling.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde