Kloakmester Helsingør

Kloakmester i Helsingør

Er du løbet ind i problemer med din kloak, septiktank eller drænrør, så du er nødt til at få hjælp af en fagmand, som er autoriseret kloakmester i Helsingør? Her kan du søge efter en lokal kloakmester, som du kan kontakte.

En autoriseret kloakmester er uddannet og godkendt til at udføre opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, strømpeforing, kloakspuling, nyanlæg af kloak, tv-inspektion og lignende typer af kloakservice i Helsingør.

Er du på udkig efter en billig løsning på dit kloakproblem? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Sylvest VVS A/S
Fenrisvej 13 C
3000 Helsingør

49 21 59 97


Danas Have - Tegning & Anlæg ApS
Strandgade 35
3000 Helsingør

49 21 09 23


Gurrelyst Kloak ApS
Karlsgårdsvej 16
3000 Helsingør

22 42 63 93


Ejvind Larsen & Søn af 2012 ApS
Fenrisvej 13 A
3000 Helsingør

49 21 02 38MPEntreprise
Hollandskevej 2
3000 Helsingør

49 20 33 34


HBC Kloak & Anlæg
Grønnehavevej 9
3000 Helsingør

28 40 48 75


Kloakmester Finn Pedersen
Ewaldsvænget 33
3000 Helsingør

49 25 19 39


Nymann Kloakservice ApS
Industrivej 8
3000 Helsingør

70 70 72 21Kloakmester tæt på Helsingør

Kathøj Kloakservice
Kathøjvej 2
3080 Tikøb

49 75 86 50Entreprenør Harms A/S
Havrevangsvej 3
3100 Hornbæk

56 28 54 20Kloakmestre i Helsingør kører også døgnvagt

Søger du en kloakmester i Helsingør, som kan yde dig professionel og faglig hjælp eller give dig et godt råd lige nu og her? I Helsingør og nærmeste omegn er der rigtig mange dygtige og autoriserede kloakmestre, som kan komme hjem til dig i løbet af kort tid for at yde professionel hjælp til din kloak. Mange erfarne kloakmestre tilbyder også at køre ud på døgnvagt, så du kan Helsingør til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ganske vist normalt ekstra, da du skal betale et vagttillæg og måske også højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten. I det store hele kan det dog spare dig for kedelige udgifter til ødelagte møbler, hvis din kloak fx ikke kan klare de store mængder af regnvand, som et voldsomt skybrud kan give i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester hjælpe dig med

En kloakmester i Helsingør kan lave vidt forskellige former for kloakarbejde. Det kan være alt lige fra etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg til andre former for kloakservice i Helsingør.

Brug en autoriseret kloakmester

En fagmand skal være autoriseret for at kunne udføre arbejde som kloakmester lovligt. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen, når man har bestået en eksamen, som er del op i en praktisk og en teoretisk del. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. Via deres hjemmeside kan du også finde de kloakmestre i Helsingør, som er autoriseret og dermed har tilladelse til lovligt at udføre kloakservice i Helsingør.

Forhåbentlig har denne oversigt gjort det nemt for dig at finde en kloakmester i Helsingør eller tæt på Helsingør alt afhængig af, hvor du bor. Ellers kan du søge videre i Sikkerhedsstyrelsens autorisationsregister, som indeholder alle autoriserede kloakmestre i Albertslund.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Espergærde, Hornbæk eller Tikøb, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Helsingør.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde