Kloakmester Hørve

Kloakmester i Hørve

Giver din kloak dig problemer? Trænger den til et kloakservice af en autoriseret kloakmester? Hvis du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Hørve, kan du her på siden finde kontaktinformation på en lokal kloakmester.

Kloakservice i Hørve indbefatter opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak og tv-inspektion. Der er selvfølgelig også mange andre typer af kloakarbejde, som en kloakmester i Hørve kan hjælpe dig med.

Vil du spare penge på at få lavet din kloak? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Entreprenør & Anlægsgartner Flemming Bach
Fjordvej 12
4534 Hørve

59 31 16 45


Entreprenørfirmaet Martin Olsen
Vallekildevej 170
4534 Hørve

59 65 75 31


Starreklinte Tømrer & Entreprenør
Kalundborgvej 30
4534 Hørve

56 65 03 33


Entreprenørfirmaet Helge Hansen Hørve ApS
Industrivej 23
4534 Hørve

59 65 65 41DK Entreprise Fårevejle ApS
Nekseløvej 15
4534 Hørve

40 11 26 62


OJK Byg & Service ApS
Dragsmøllevej 14
4534 Hørve

20 21 80 40


Anlægsgartner Martin Knudsen ApS
Søhusvej 40
4534 Hørve

59 46 28 57Har du brug for hjælp fra en kloakmester?

Søger du rådgivning eller hjælp fra en autoriseret kloakmester i Hørve, som kan assistere dig med sin erfaring og viden lige nu og her? I Hørve er der et helt enormt udvalg af dygtige kloakmestre med autorisation, som kan komme hjem til dig med kort varsel for at yde dig professionel hjælp til din kloak.

Døgnvagt sikrer dig hjælp til din kloak også om natten

Mange af disse kloakmestre kører tillige døgnservice, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ofte et ekstra gebyr eller en højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan nok i længden spare dig for trælse udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvor omfangsrig en vandskade kan blive, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester i Hørve hjælpe dig med

En kloakmester i Hørve kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Han kan blandt andet sørge for etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Hørve.

Vi anbefaler at bruge en autoriseret kloakmester

Husk altid at være obs på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen efter at have bestået en praktisk og teoretisk eksamen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Hørve, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Hørve.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Asnæs, Fårevejle eller Svinninge, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Hørve.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde