Kloakmester Høng

Kloakmester i Høng

Giver din kloak dig problemer? Trænger den til et kloakservice af en autoriseret kloakmester? Hvis du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Høng, kan du her på siden finde kontaktinformation på en lokal kloakmester.

Kloakservice i Høng indbefatter opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak og tv-inspektion. Der er selvfølgelig også mange andre typer af kloakarbejde, som en kloakmester i Høng kan hjælpe dig med.

Vil du spare penge på at få lavet din kloak? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

TR Beton, Kloak og Anlæg ApS
Brinkevej 2
4270 Høng

40 44 81 62


JKS Kloak
Syvbækvej 1
4270 Høng

24 66 72 20


Entreprenør- og aut. kloakmester Kaj Andersen ApS
Bygvænget 13
4270 Høng

40 27 27 82Aut. Kloakmester Asger Johansen
Kagsmarksvej 5
4270 Høng

40 45 95 92


Entreprenørfirmaet Per Andersen A/S
Lærkedalsvej 1
4270 Høng

40 42 94 38


MD Anlæg Sjælland ApS
Nyvej 7
4270 Høng

20 96 12 40Har du brug for hjælp fra en kloakmester?

Søger du rådgivning eller hjælp fra en autoriseret kloakmester i Høng, som kan assistere dig med sin erfaring og viden lige nu og her? I Høng er der et helt enormt udvalg af dygtige kloakmestre med autorisation, som kan komme hjem til dig med kort varsel for at yde dig professionel hjælp til din kloak.

Døgnvagt sikrer dig hjælp til din kloak også om natten

Mange af disse kloakmestre kører tillige døgnservice, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ofte et ekstra gebyr eller en højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan nok i længden spare dig for trælse udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvor omfangsrig en vandskade kan blive, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester i Høng hjælpe dig med

En kloakmester i Høng kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Han kan blandt andet sørge for etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Høng.

Vi anbefaler at bruge en autoriseret kloakmester

Husk altid at være obs på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen efter at have bestået en praktisk og teoretisk eksamen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Høng, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Høng.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Ruds Vedby, Dianalund eller Slagelse, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Høng.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde