Kloakmester Hårlev

Kloakmester i Hårlev

Giver din kloak dig problemer? Trænger den til et kloakservice af en autoriseret kloakmester? Hvis du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Hårlev, kan du her på siden finde kontaktinformation på en lokal kloakmester.

Kloakservice i Hårlev indbefatter opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak og tv-inspektion. Der er selvfølgelig også mange andre typer af kloakarbejde, som en kloakmester i Hårlev kan hjælpe dig med.

Vil du spare penge på at få lavet din kloak? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Aut. Kloakmester Kurt Boeskov
Alminde 4
4652 Hårlev

21 73 49 16


Sjællands Kloakservice ApS
Maglehøjvej 29, Varpelev
4652 Hårlev

56 57 85 50


Aut. Kloakmester Jens Hegner
Damvej 13, Povlstrup
4652 Hårlev

23 30 05 09


Entreprenørfirmaet JLJ ApS
Erhvervsvej 2
4652 Hårlev

56 78 89 10Aut. kloakmester Henning Christiansen
Industrivej 34
4652 Hårlev

40 30 69 60


Entreprenør Jan Nielsen A/S
Grønagervej 5
4652 Hårlev

56 57 82 67


DMJ Multiservice
Venøvej 11
4652 Hårlev

22 21 67 69Har du brug for hjælp fra en kloakmester?

Søger du rådgivning eller hjælp fra en autoriseret kloakmester i Hårlev, som kan assistere dig med sin erfaring og viden lige nu og her? I Hårlev er der et helt enormt udvalg af dygtige kloakmestre med autorisation, som kan komme hjem til dig med kort varsel for at yde dig professionel hjælp til din kloak.

Døgnvagt sikrer dig hjælp til din kloak også om natten

Mange af disse kloakmestre kører tillige døgnservice, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ofte et ekstra gebyr eller en højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan nok i længden spare dig for trælse udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvor omfangsrig en vandskade kan blive, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester i Hårlev hjælpe dig med

En kloakmester i Hårlev kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Han kan blandt andet sørge for etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Hårlev.

Vi anbefaler at bruge en autoriseret kloakmester

Husk altid at være obs på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen efter at have bestået en praktisk og teoretisk eksamen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Hårlev, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Hårlev.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Køge, Store Heddinge eller Karise, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Hårlev.

Få 3 tilbud fra autoriserede kloakmestre

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du prøve at indhente tre tilbud på nettet. Det kan være en god måde at indhente tilbud, hvis du ikke bryder dig om at ringe rundt og forhøre dig om prisen. Samtidig er det helt gratis og uforpligtende for dig at indhente tilbud på nettet. Du skal blot bruge et øjeblik på at beskrive din opgave, og så vil du i løbet af nogle få hverdage blive kontaktet af tre autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig. På samme måde kan du indhente tilbud fra mange andre fagfolk som fx gartnere og murere.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde