Kloakmester Glostrup

Kloakmester i Glostrup

Giver din kloak dig problemer? Trænger den til et kloakservice af en autoriseret kloakmester? Hvis du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Glostrup, kan du her på siden finde kontaktinformation på en lokal kloakmester.

Kloakservice i Glostrup indbefatter opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak og tv-inspektion. Der er selvfølgelig også mange andre typer af kloakarbejde, som en kloakmester i Glostrup kan hjælpe dig med.

Vil du spare penge på at få lavet din kloak? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Aut. Kloakmester Møllebæk
Rødkælkevej 218
2600 Glostrup

40 55 91 95


VVS Jess A. Olsen ApS
Herstedøstervej 11
2600 Glostrup

43 45 08 06


Rentokil Skadedyrskontrol
Paul Bergsøes Vej 22
2600 Glostrup

70 10 33 11


Schou ApS
Heggelunds Alle 12
2600 Glostrup

26 71 74 69Entreprenørfirmaet Lomborg
Bjergbakkevej 138
2600 Glostrup

30 32 71 59


HCS A/S Transport & Spedition
Hvissingevej 100
2600 Glostrup

43 42 41 00


Madsens Multientreprise ApS
Tofteaasen 3
2600 Glostrup

43 63 15 52


MLJ Blik og Kloak v/Michael Jørgensen
Nordre Ringvej 80
2600 Glostrup

40 56 94 60Har du brug for hjælp fra en kloakmester?

Søger du rådgivning eller hjælp fra en autoriseret kloakmester i Glostrup, som kan assistere dig med sin erfaring og viden lige nu og her? i Glostrup er der et helt enormt udvalg af dygtige kloakmestre med autorisation, som kan komme hjem til dig med kort varsel for at yde dig professionel hjælp til din kloak.

Døgnvagt sikrer dig hjælp til din kloak også om natten

Mange af disse kloakmestre kører tillige døgnservice, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ofte et ekstra gebyr eller en højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan nok i længden spare dig for trælse udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvor omfangsrig en vandskade kan blive, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester i Glostrup hjælpe dig med

En kloakmester i Glostrup kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Han kan blandt andet sørge for etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Glostrup. Nogle kloakmestre er også autoriseret inden for vvs, så de også kan hjælpe dig med fx vandinstallationer i samme omgang.

Vi anbefaler at bruge en autoriseret kloakmester

Husk altid at være obs på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen efter at have bestået en praktisk og teoretisk eksamen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Glostrup, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Glostrup.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Albertslund, Ballerup eller Skovlunde, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Glostrup.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde