Kloakmester Gørlev

Kloakmester i Gørlev

Giver din kloak dig problemer? Trænger den til et kloakservice af en autoriseret kloakmester? Hvis du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Gørlev, kan du her på siden finde kontaktinformation på en lokal kloakmester.

Kloakservice i Gørlev indbefatter opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak og tv-inspektion. Der er selvfølgelig også mange andre typer af kloakarbejde, som en kloakmester i Gørlev kan hjælpe dig med.

Vil du spare penge på at få lavet din kloak? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Aut. Kloakmester Gustav Keinicke
Falkensøvej 6
4281 Gørlev

40 15 80 89


TWL Anlæg & Kloak v/Thomas Wallin Lundquist
Ryevej 5, Rye
4281 Gørlev

22 82 07 46


Kirke Helsinge Entreprenørforretning
Søndergade 10, Kirke Helsinge
4281 Gørlev

58 85 64 13


Enghavens Entreprenør og Kloakmester ApS
Enghaven 17
4281 Gørlev

58 85 93 00Skovgaard-Konsulenten v/Allan Skovgaard Jessen
Rye Byvej 12
4281 Gørlev

58 85 65 45


Aut. Kloakmester GSC Anlæg A/S
Rørvej 11
4281 Gørlev

58 85 92 72


KRP Byg og Anlæg
Solager 15
4281 Gørlev

21 67 08 60


Gørlev Murerforretning ApS
Støberivej 5-7
4281 Gørlev

51 35 91 80Har du brug for hjælp fra en kloakmester?

Søger du rådgivning eller hjælp fra en autoriseret kloakmester i Gørlev, som kan assistere dig med sin erfaring og viden lige nu og her? i Gørlev er der et helt enormt udvalg af dygtige kloakmestre med autorisation, som kan komme hjem til dig med kort varsel for at yde dig professionel hjælp til din kloak.

Døgnvagt sikrer dig hjælp til din kloak også om natten

Mange af disse kloakmestre kører tillige døgnservice, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ofte et ekstra gebyr eller en højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan nok i længden spare dig for trælse udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvor omfangsrig en vandskade kan blive, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester i Gørlev hjælpe dig med

En kloakmester i Gørlev kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Han kan blandt andet sørge for etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Gørlev.

Vi anbefaler at bruge en autoriseret kloakmester

Husk altid at være obs på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen efter at have bestået en praktisk og teoretisk eksamen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Gørlev, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Gørlev.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Kalundborg, Høng eller Ruds Vedby, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Gørlev.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde