Kloakmester Faxe

Kloakmester i Faxe

Giver din kloak dig problemer? Trænger den til et kloakservice af en autoriseret kloakmester? Hvis du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Faxe, kan du her på siden finde kontaktinformation på en lokal kloakmester.

Kloakservice i Faxe indbefatter opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak og tv-inspektion. Der er selvfølgelig også mange andre typer af kloakarbejde, som en kloakmester i Faxe kan hjælpe dig med.

Vil du spare penge på at få lavet din kloak? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Entreprenørfirma Kjeld Skovager Hansen
Præstøvej 113
4640 Faxe

56 72 54 35


Aut. Kloakmester Tim Nielsen
Orupgade 46
4640 Faxe

70 20 10 13


Ths. Jørgensen & Søn A/S Faxe
Odinsvej 13
4640 Faxe

56 71 31 66


Nissegård ApS
Skovgårdsvej 1
4640 Faxe

29 90 49 48


JG Huse ApS
Egedevej 150, Frenderup
4640 Faxe

21 81 48 28Entreprenør Henrik Lindegaard
Rønnedevej 65
4640 Faxe

40 58 25 74


HNN Entreprenørfirma A/S
Orupgade 22 B
4640 Faxe

40 20 52 31


Murermester Ronny W. Olsen ApS
Nordhjemsvej 5
4640 Faxe

40 88 08 78


Würtz Brolægning ApS
Pushusvej 5
4640 Faxe

20 71 63 99Har du brug for hjælp fra en kloakmester?

Søger du rådgivning eller hjælp fra en autoriseret kloakmester i Faxe, som kan assistere dig med sin erfaring og viden lige nu og her? i Faxe er der et helt enormt udvalg af dygtige kloakmestre med autorisation, som kan komme hjem til dig med kort varsel for at yde dig professionel hjælp til din kloak.

Døgnvagt sikrer dig hjælp til din kloak også om natten

Mange af disse kloakmestre kører tillige døgnservice, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ofte et ekstra gebyr eller en højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan nok i længden spare dig for trælse udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvor omfangsrig en vandskade kan blive, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester i Faxe hjælpe dig med

En kloakmester i Faxe kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Han kan blandt andet sørge for etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Faxe.

Vi anbefaler at bruge en autoriseret kloakmester

Husk altid at være obs på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen efter at have bestået en praktisk og teoretisk eksamen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Faxe, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Faxe.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Store Heddinge, Rødvig Stevns eller Rønnede, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Faxe.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde