Kloakmester Faaborg

Kloakmester i Faaborg

Er du stødt på problemer med din kloak, så du har brug for professionel hjælp af en fagmand, som er autoriseret kloakmester i Faaborg? Her kan du søge efter en lokal kloakmester, som du kan kontakte.

En autoriseret kloakmester har bestået en eksamen og har godkendelse til at udføre opgaver som fx slamsugning, tømning af septiktank, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak, rottesikring, tv-inspektion og lignende typer af kloakservice i Faaborg.

Er du på udkig efter en billig løsning på dit kloakproblem? Så kan du få 3 tilbud på renovering af kloak – gratis! Det er ganske uforpligtende for dig, så du kan bare takke nej, hvis ingen af tilbuddene lever op til dine forventninger.

Korinth Entreprenørfirma A/S
Hågerupvej 35
5600 Faaborg

62 64 11 89


Åstrup Murer og Beton
Østergyden 5
5600 Faaborg

21 78 02 62


Entreprenør Rasmussen & Co. ApS
Kastanievej 2
5600 Faaborg

50 54 88 23


Hansen & Pedersen VVS & Entreprenørfirma A/S
Hågerupvej 7, Korinth
5600 Faaborg

62 65 16 82Firma P. Chr. Hansen
Svendborgvej 331, Åstrup
5600 Faaborg

62 61 59 09


Brdr. Lysemose Anlæg ApS
Vængegyden 33
5600 Faaborg

24 47 69 73


Aut. Kloakmester Jan Gedde Jensen
Sinebjergvej 39, Bjerne
5600 Faaborg

21 45 85 13Kloakmester tæt på Faaborg

Brobyskov Kloak & Anlæg
Assensvej 317
5642 Millinge

91 19 11 09Solbjerg Maskinstation
Skovmarksvej 20
5762 Vester Skerninge

20 32 78 51Mangler du en kloakmester i Faaborg?

Har du brug for en kloakmester i Faaborg, som kan yde dig assistance og hjælpe dig med sin faglige viden lige med det samme? I Faaborg og det øvrige Midtfyn er der et udmærket udvalg af dygtige og autoriserede kloakmestre, som kan nå frem i løbet af ingen tid for at yde professionel hjælp til din kloak. Mange erfarne kloakmestre kører også døgnvagt, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster selvfølgelig ofte ekstra i form af et vagttillæg og måske også højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan i længden spare dig for kedelige udgifter til ødelagte møbler, hvis din kloak fx ikke kan klare de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester hjælpe dig med

En kloakmester i Faaborg kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Det kan være etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Faaborg.

Autorisation som kloakmester

Du bør altid være opmærksom på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen, når man har bestået en eksamen, som er del op i en praktisk og en teoretisk del. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. Via deres hjemmeside kan du også finde de kloakmestre i Faaborg, som er autoriseret og dermed har tilladelse til lovligt at udføre kloakservice i Faaborg.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Ringe, Nyborg eller Broby, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Faaborg.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde