Kloakmester Brande

Kloakmester i Brande

Giver din kloak dig problemer? Trænger den til et kloakservice af en autoriseret kloakmester? Hvis du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Brande, kan du her på siden finde kontaktinformation på en lokal kloakmester.

Kloakservice i Brande indbefatter opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak og tv-inspektion. Der er selvfølgelig også mange andre typer af kloakarbejde, som en kloakmester i Brande kan hjælpe dig med.

Vil du spare penge på at få lavet din kloak? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Egebjergs Kloakrenovering v/Bruno Egebjerg
Enkehøj 66
7330 Brande

97 18 28 05


Blåhøj Murer & Entreprenør ApS
Fredborgvej 16, Gl. Blåhøj
7330 Brande

75 34 53 08


TS Udlejning
Tranevej 56
7330 Brande

40 31 54 19


Murermester Sven T. Nielsen ApS
Sjællandsvej 22
7330 Brande

97 18 26 93Aut. Kloakmester Per Holmgaard
Blåbærvej 30
7330 Brande

41 16 51 18


Rahbek VVS ApS
Fabriksvej 1
7330 Brande

97 18 07 11


MM Blikmontage
Blåhøj Kirkevej 36
7330 Brande

23 25 90 09


Lønå Murermester- & Entreprenørfirma ApS
Mylius Erichsensvej 50
7330 Brande

30 97 58 96Har du brug for hjælp fra en kloakmester?

Søger du rådgivning eller hjælp fra en autoriseret kloakmester i Brande, som kan assistere dig med sin erfaring og viden lige nu og her? I Brande er der et helt enormt udvalg af dygtige kloakmestre med autorisation, som kan komme hjem til dig med kort varsel for at yde dig professionel hjælp til din kloak.

Døgnvagt sikrer dig hjælp til din kloak også om natten

Mange af disse kloakmestre kører tillige døgnservice, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ofte et ekstra gebyr eller en højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan nok i længden spare dig for trælse udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvor omfangsrig en vandskade kan blive, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester i Brande hjælpe dig med

En kloakmester i Brande kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Han kan blandt andet sørge for etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Brande.

Vi anbefaler at bruge en autoriseret kloakmester

Husk altid at være obs på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen efter at have bestået en praktisk og teoretisk eksamen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Brande, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Brande.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Ejstrupholm, Sønder Omme eller Kibæk, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Brande.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde