Kloakmester Brøndby

Kloakmester i Brøndby

Er du løbet ind i problemer med din kloak, septiktank eller drænrør, så du er nødt til at få hjælp af en fagmand, som er autoriseret kloakmester i Brøndby? Her kan du søge efter en lokal kloakmester, som du kan kontakte.

En autoriseret kloakmester er uddannet og godkendt til at udføre opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, strømpeforing, kloakspuling, nyanlæg af kloak, tv-inspektion og lignende typer af kloakservice i Brøndby.

Er du på udkig efter en billig løsning på dit kloakproblem? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Entreprenør & Aut. Kloakmester Claus Gendrup
Brøndbytoften 9
2605 Brøndby

36 75 88 01


Broberg Entreprise ApS
Vallensbækvej 20 B
2605 Brøndby

59 59 00 39Aut. VVS & Kloakmester Kim Bøckmann ApS
Kirkebakken 25
2605 Brøndby

40 22 27 40


Ren Kloak ApS
Vesterleds Allé 5
2605 Brøndby

71 11 11 11Kloakmester tæt på Brøndby

KME Entreprenørfirma A/S
Baldersbækvej 30
2635 Ishøj

36 47 47 18S.B.H. Kloak
Frihedslyst Allé 42
2650 Hvidovre

26 24 80 22Kloakmestre i Brøndby kører også døgnvagt

Søger du en kloakmester i Brøndby, som kan yde dig professionel og faglig hjælp eller give dig et godt råd lige nu og her? I Brøndby og nærmeste omegn er der rigtig mange dygtige og autoriserede kloakmestre, som kan komme hjem til dig i løbet af kort tid for at yde professionel hjælp til din kloak. Mange erfarne kloakmestre tilbyder også at køre ud på døgnvagt, så du kan Brøndby til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ganske vist normalt ekstra, da du skal betale et vagttillæg og måske også højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten. I det store hele kan det dog spare dig for kedelige udgifter til ødelagte møbler, hvis din kloak fx ikke kan klare de store mængder af regnvand, som et voldsomt skybrud kan give i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester hjælpe dig med

En kloakmester i Brøndby kan lave vidt forskellige former for kloakarbejde. Det kan være alt lige fra etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg til andre former for kloakservice i Brøndby.

Brug en autoriseret kloakmester

En fagmand skal være autoriseret for at kunne udføre arbejde som kloakmester lovligt. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen, når man har bestået en eksamen, som er del op i en praktisk og en teoretisk del. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. Via deres hjemmeside kan du også finde de kloakmestre i Brøndby, som er autoriseret og dermed har tilladelse til lovligt at udføre kloakservice i Brøndby.

Forhåbentlig har denne oversigt gjort det nemt for dig at finde en kloakmester i Brøndby eller tæt på Brøndby alt afhængig af, hvor du bor. Ellers kan du søge videre i Sikkerhedsstyrelsens autorisationsregister, som indeholder alle autoriserede kloakmestre i Albertslund.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Lynge, Hørsholm eller Nærum, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Brøndby.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde