Kloakmester Birkerød

Kloakmester i Birkerød

Er du løbet ind i problemer med din kloak, septiktank eller drænrør, så du er nødt til at få hjælp af en fagmand, som er autoriseret kloakmester i Birkerød? Her kan du søge efter en lokal kloakmester, som du kan kontakte.

En autoriseret kloakmester er uddannet og godkendt til at udføre opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, strømpeforing, kloakspuling, nyanlæg af kloak, tv-inspektion og lignende typer af kloakservice i Birkerød.

Er du på udkig efter en billig løsning på dit kloakproblem? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Murer & Kloakmester John S. Pedersen A/S
Hammerbakken 3
3460 Birkerød

45 81 70 31


Gartneren SMBA
Søvej 9
3460 Birkerød

45 81 46 65


Arne Hübertz ApS
Stenløkken 115
3460 Birkerød

40 25 17 05


Ravnsnæsgruppen ApS
Sjælsøvej 51
3460 Birkerød

45 81 42 00Ingeniør- og Entreprenørfirma Gravmand A/S
Birkerød Kongevej 106
3460 Birkerød

45 94 80 20


F.F. Ejendomme ApS
Kajerød Vænge 31
3460 Birkerød

20 25 35 42


Esben Gersby
Kjærvej 11
3460 Birkerød

45 82 04 72Kloakmester tæt på Birkerød

Entreprenør Bo Hansen
Asminderødgade 20
3480 Fredensborg

20 73 71 35Arne Hansen Eftf.
Lystrupvej 3
3540 Lynge

44 99 56 21Kloakmestre i Birkerød kører også døgnvagt

Søger du en kloakmester i Birkerød, som kan yde dig professionel og faglig hjælp eller give dig et godt råd lige nu og her? I Birkerød og nærmeste omegn er der rigtig mange dygtige og autoriserede kloakmestre, som kan komme hjem til dig i løbet af kort tid for at yde professionel hjælp til din kloak. Mange erfarne kloakmestre tilbyder også at køre ud på døgnvagt, så du kan Birkerød til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ganske vist normalt ekstra, da du skal betale et vagttillæg og måske også højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten. I det store hele kan det dog spare dig for kedelige udgifter til ødelagte møbler, hvis din kloak fx ikke kan klare de store mængder af regnvand, som et voldsomt skybrud kan give i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester hjælpe dig med

En kloakmester i Birkerød kan lave vidt forskellige former for kloakarbejde. Det kan være alt lige fra etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg til andre former for kloakservice i Birkerød.

Brug en autoriseret kloakmester

En fagmand skal være autoriseret for at kunne udføre arbejde som kloakmester lovligt. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen, når man har bestået en eksamen, som er del op i en praktisk og en teoretisk del. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. Via deres hjemmeside kan du også finde de kloakmestre i Birkerød, som er autoriseret og dermed har tilladelse til lovligt at udføre kloakservice i Birkerød.

Forhåbentlig har denne oversigt gjort det nemt for dig at finde en kloakmester i Birkerød eller tæt på Birkerød alt afhængig af, hvor du bor. Ellers kan du søge videre i Sikkerhedsstyrelsens autorisationsregister, som indeholder alle autoriserede kloakmestre i Albertslund.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Hørsholm, Lynge eller Nærum, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Birkerød.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde