Kloakmester Ballerup

Kloakmester i Ballerup

Er du løbet ind i problemer med din kloak, septiktank eller drænrør, så du er nødt til at få hjælp af en fagmand, som er autoriseret kloakmester i Ballerup? Her kan du søge efter en lokal kloakmester, som du kan kontakte.

En autoriseret kloakmester er uddannet og godkendt til at udføre opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, strømpeforing, kloakspuling, nyanlæg af kloak, tv-inspektion og lignende typer af kloakservice i Ballerup.

Er du på udkig efter en billig løsning på dit kloakproblem? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

Entreprenørfirmaet HLM ApS
Grantofteparken 838
2750 Ballerup

44 97 92 58


Kloakmesteren i Byen ApS
Baltorpvej 222
2750 Ballerup

26 16 85 54EBC Kloak
Tåregårdsvej 26
2750 Ballerup

ukendt


Sydsjællands Entreprenørforretning ApS
Gl Rådhusvej 22
2750 Ballerup

44 65 60 00Kloakmester tæt på Ballerup

Aut. Kloakmester Gunnar Rud Larsen
Stensbyvej 18
2740 Skovlunde

21 93 27 18


Adelhorst Bygge & Anlæg ApS
Toftholmvænget 27
2740 Skovlunde

23 41 61 24Kloakfirmaet ApS
Romancevej 16
2730 Herlev

30 25 32 53


MLJ Blik og Kloak v/Michael Jørgensen
Nordre Ringvej 80
2600 Glostrup

40 56 94 60Kloakmestre i Ballerup kører også døgnvagt

Søger du en kloakmester i Ballerup, som kan yde dig professionel og faglig hjælp eller give dig et godt råd lige nu og her? I Ballerup og nærmeste omegn er der rigtig mange dygtige og autoriserede kloakmestre, som kan komme hjem til dig i løbet af kort tid for at yde professionel hjælp til din kloak. Mange erfarne kloakmestre tilbyder også at køre ud på døgnvagt, så du kan Ballerup til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ganske vist normalt ekstra, da du skal betale et vagttillæg og måske også højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten. I det store hele kan det dog spare dig for kedelige udgifter til ødelagte møbler, hvis din kloak fx ikke kan klare de store mængder af regnvand, som et voldsomt skybrud kan give i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester hjælpe dig med

En kloakmester i Ballerup kan lave vidt forskellige former for kloakarbejde. Det kan være alt lige fra etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg til andre former for kloakservice i Ballerup.

Brug en autoriseret kloakmester

En fagmand skal være autoriseret for at kunne udføre arbejde som kloakmester lovligt. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen, når man har bestået en eksamen, som er del op i en praktisk og en teoretisk del. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. Via deres hjemmeside kan du også finde de kloakmestre i Ballerup, som er autoriseret og dermed har tilladelse til lovligt at udføre kloakservice i Ballerup.

Forhåbentlig har denne oversigt gjort det nemt for dig at finde en kloakmester i Ballerup eller tæt på Ballerup alt afhængig af, hvor du bor. Ellers kan du søge videre i Sikkerhedsstyrelsens autorisationsregister, som indeholder alle autoriserede kloakmestre i Albertslund.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Herlev, Glostrup eller Kongens Lyngby, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Ballerup.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde