Kloakmester Østbirk

Kloakmester i Østbirk

Giver din kloak dig problemer? Trænger den til et kloakservice af en autoriseret kloakmester? Hvis du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Østbirk, kan du her på siden finde kontaktinformation på en lokal kloakmester.

Kloakservice i Østbirk indbefatter opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak og tv-inspektion. Der er selvfølgelig også mange andre typer af kloakarbejde, som en kloakmester i Østbirk kan hjælpe dig med.

Vil du spare penge på at få lavet din kloak? Eller er du bekymret for, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så benyt dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Der er ingen købetvang, så du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine ønsker.

SL Entreprenørservice
Monbjergvej 25
8752 Østbirk

29 40 00 18


Entreprenørfirmaet Jens Jørgensen A/S
Ydingvej 66
8752 Østbirk

75 78 19 55


Entreprenør Rasmus Johansen ApS
Gantrupvej 3
8752 Østbirk

30 66 30 42Hansens Kloak & Entreprenør
Lundsvej 6
8752 Østbirk

23 93 12 76


Peter Hvid Bygnings- & Entreprenørforretning
Ryvej 45
8752 Østbirk

75 78 17 47Har du brug for hjælp fra en kloakmester?

Søger du rådgivning eller hjælp fra en autoriseret kloakmester i Østbirk, som kan assistere dig med sin erfaring og viden lige nu og her? I Østbirk er der et helt enormt udvalg af dygtige kloakmestre med autorisation, som kan komme hjem til dig med kort varsel for at yde dig professionel hjælp til din kloak.

Døgnvagt sikrer dig hjælp til din kloak også om natten

Mange af disse kloakmestre kører tillige døgnservice, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster ofte et ekstra gebyr eller en højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan nok i længden spare dig for trælse udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvor omfangsrig en vandskade kan blive, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

Det kan en kloakmester i Østbirk hjælpe dig med

En kloakmester i Østbirk kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Han kan blandt andet sørge for etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Østbirk.

Vi anbefaler at bruge en autoriseret kloakmester

Husk altid at være obs på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen efter at have bestået en praktisk og teoretisk eksamen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Østbirk, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Østbirk.

Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Skanderborg, Silkeborg eller Brædstrup, hvis du ikke har held med at finde en autoriseret kloakmester i Østbirk.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde