Hjem » Kloakmester Tjele

Kloakmester Tjele

Er din kloak begyndt at lugte grimt? Har du fået rotter, eller er kloakken stoppet helt til? En autoriseret kloakmester i Tjele kan hjælpe dig uanset karakteren af dit kloakproblem. Her på siden kan du finde en lokal kloakmester i Tjele, som du kan ringe til.

En autoriseret kloakmester er uddannet til at lave mange forskellige former for kloakservice som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, omfangsdræn, strømpeforing, kloakrenovering, kloakspuling, nyanlæg af kloak, tv-inspektion, rottesikring og mange andre former for kloakservice i Tjele.

Er du i tvivl om, hvad det skal koste at få lavet kloakarbejde? Så kan du få 3 tilbud på renovering af kloak – gratis! Det er selvfølgelig helt uforpligtende for dig, så du behøver ikke at vælge et af tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde

 

 

Kloakmester i Tjele

Tjele Entreprenørforretning

Karupgårdsvej 3
8830 Tjele

86 65 14 75
info@t-e-f.dk

Andersen og Schrum ApS

Hobrovej 61
8830 Tjele

20 29 57 46
gunnarandersen@firma.tele.dk

Hammershøj Maskinstation

Hviddingvej 31
8830 Tjele

20 85 11 67
ole@hammershojmaskinstation.dk

GP Entreprise ApS

Aalborgvej 162
8830 Tjele

86 62 63 12
tp@gp-entreprise.dk

Kringelhovgaard Rør og Anlæg

Nørbækvej 18
8830 Tjele

29 64 69 60
info@kringelhovgaard.dk

HR Jokumsen Entreprenørfirma

Tinghøjvej 54
8830 Tjele

86 65 11 14
mail@jokumsen.nu

Kloakmester tæt på Tjele

Kloakmester Jimmy Bak

Hovedgaden 20
8831 Løgstrup

40 27 01 38
jimmygbak@gmail.com

Brug en autoriseret kloakmester i tjele

Du er endt på det helt rette sted, hvis du ønsker hjælp af en autoriseret kloakmester i Tjele, som kan løse dit kloakproblem. I Tjele og omegn er der mange autoriserede kloakmestre, som har den nødvendige ekspertviden og erfaring til at hjælpe dig.

En autoriseret kloakmester skal bestå en eksamen, som er både teoretisk og praktisk. Når han har gennemført den, kan han søge om autorisation hos Sikkerhedsstyrelsen. Er du interesseret, kan du læse meget mere om uddannelsen hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også finde en kloakmester i Tjele, som er autoriseret og dermed har tilladelse til at udføre kloakservice i Tjele.

 

Garanti og forsikring

Bed altid om at se dokumentation for, at en kloakmester er autoriseret, inden han går i gang med arbejdet. Autorisationen er din garanti for, at kloakarbejdet bliver udført efter de gældende regler og standarder. Får du udført kloakarbejde af en person, som ikke er autoriseret kloakmester, kan du komme ud for, at forsikringen ikke dækker, hvis der sidenhen opstår nye problemer med din kloak.

 

Døgnvagt i Tjele

Mange kloakmestre i Tjele kører også døgnvagt. Det vil sige, at du kan ringe til deres vagttelefon uden for almindelig arbejdstid. For det meste koster det ekstra, hvis et kloakfirma skal køre ud på en vagt. Du skal formentlig betale et vagttillæg og måske endda også en højere timeløn, hvis kloakarbejdet skal udføres midt om natten.

Det virker selvfølgelig dyrt, men en hurtig indsats kan forebygge skadens omfang og dermed spare dig for mange trælse udgifter til fx vandskadede møbler og fugtskader i dit hus, hvis din kælder fx bliver oversvømmet. Du har sikkert set billeder af, hvor galt det kan gå, når der er skybrud, eller når vandstanden i en fjord stiger til langt over det normale.

 

Det kan en kloakmester i Tjele hjælpe dig med

En kloakmester i Tjele kan udføre mange former for kloakarbejde som fx etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, strømpeforing, kloakspuling, slamsugning, tømning af septiktank, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg, omfangsdræn og andre former for kloakservice i Tjele.


Der er også mulighed for at kontakte en kloakmester i Bjerringbro, Silkeborg, Svendborg eller Bornholm.

Hvad synes du om denne side?
Vurdering
5 based on 4 votes
Fag
Kloakmester
Område
Tjele