Hjem » Kloakmester Taastrup

Kloakmester Taastrup

Har du fået problemer med din kloak? Er den begyndt at lugte, stoppe til eller være overbelastet? Uanset hvilke problemer du har med din kloak, kan en autoriseret kloakmester i Taastrup løse dem for dig. Vi har samlet byens lokale kloakmestre her på siden, så du hurtigt kan komme i kontakt med en af dem.

En autoriseret kloakmester kan udføre mange former for kloakservice som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, omfangsdræn, strømpeforing, kloakrenovering, kloakspuling, nyanlæg af kloak, tv-inspektion, rottesikring og mange andre former for kloakservice i Taastrup.

Er du usikker på, hvad det skal koste at få udført kloakarbejde? Så kan du få 3 tilbud på renovering af kloak – Gratis! Det er helt uforpligtende for dig, så du kan bare takke nej til tilbuddene, hvis ingen af dem lever op til dine ønsker eller forventninger.

 

Kloakmester i Taastrup

ABAK Kloakservice A/S

Vandmestervej 12
2630 Taastrup

70 26 64 66
abak@abak.dk

Sydkystens Brolægning og Kloak

Rugvænget 33
2630 Taastrup

20 98 71 66​
sb-kloak@mail.dk

Wicotec Kirkebjerg A/S

Roskildevej 338
2630 Taastrup

44 22 00 00
info@wk-as.dk

E.K. Entreprise A/S

Kuldyssen 8
2630 Taastrup

43 99 26 99​
ek@ekentreprise.dk

VVS og Kloak ApS

Taastrup Hovedgade 161
2630 Taastrup

89 88 59 67
ukendt

Nestén Byg & Anlæg ApS

Piletoften 22
2630 Taastrup

40 20 40 40
mail@nesten.dk

Kloakmester F.J. Poulsen A/S

Snubbekorsvej 8
2630 Taastrup

46 76 92 44
fjp@fjp-anlaeg.dk

Kloakmester tæt på Taastrup

Albertslund Bygge Entreprise ApS

Lyngmosevej 20
2620 Albertslund

48 21 06 13
kontor@albbyg.dk

Zacho-Lind A/S

Baldersbækvej 10
2635 Ishøj

43 55 07 90
zl@zacho-lind.dk

Gustav Nielsens Eftf. ApS

Hovedgaden 426
2640 Hedehusene

46 56 02 68
gn@gustavnielsen.dk

Kloakmester Max E. Karer ApS

Hyttebovej 48
2665 Vallensbæk Strand

40 77 78 05
karer@mail.dk

Vi anbefaler en autoriseret kloakmester i Taastrup

Du er havnet på det helt rette sted, hvis du søger en kloakmester i Taastrup, som kan komme hurtigt hjem til dig for at løse dit kloakproblem. I Taastrup og nærmeste omegn er der et ganske stort antal autoriserede kloakmestre, som har den rette faglige viden til at hjælpe dig.

En autoriseret kloakmester skal nemlig bestå en eksamen, som er delt op i en teoretisk og en praktisk del, inden han kan søge om autorisation hos Sikkerhedsstyrelsen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også søge efter en kloakmester i Taastrup, som er autoriseret og dermed godkendt til lovligt at udføre kloakservice i Taastrup.

Vær opmærksom på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Det er din garanti for, at kloakarbejdet bliver lavet efter de gældende standarder og regler. En autoriseret kloakmester er dækket af en garantiordning, så du kan klage, hvis du mener, at arbejdet ikke er udført i henhold til jeres aftale.

Mange erfarne kloakmestre i Taastrup kører også døgnvagt. Det vil sige, at du kan ringe til deres vagttelefon uden for normal arbejdstid. For det meste koster det ekstra, hvis en kloakmester skal rykke ud på en vagt. Du skal højst sandsynligt betale vagttillæg og måske også en højere timeløn, hvis du skal have udført kloakarbejde midt om natten.

Det lyder måske nok dyrt, men et vagtudkald kan i længden spare dig for mange penge til ødelagte møbler og fugtskader i dit hus, hvis din kælder fx bliver oversvømmet. Du har sikkert set billeder eller hørt om, hvor galt det kan gå, når der er skybrud eller når vandstanden i en fjord stiger til langt over den normale vandstand.

En kloakmester i Taastrup kan udføre alle former for kloakarbejde som fx etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, strømpeforing, kloakspuling, slamsugning, tømning af septiktank, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg, omfangsdræn og andre former for kloakservice i Taastrup.


Hvad synes du om denne side?
Vurdering
5 based on 4 votes
Fag
Kloakmester
Område
Taastrup