Hjem » Kloakmester Sydals

Kloakmester Sydals

Er din kloak, septiktank eller drænrør begyndt at give dig problemer, så du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Sydals? Her kan du finde en dygtig lokal kloakmester, som du kan kontakte.

En autoriseret kloakmester har uddannelsen til at udføre opgaver som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, nyanlæg af kloak, tv-inspektion og lignende typer af kloakservice i Sydals. Er du på udkig efter en billig løsning på dit kloakproblem? Så kan du få 3 tilbud på renovering af kloak – Gratis!

E.S. Brolægger og Entreprenør

Lillehave 45
6470 Sydals

40 17 44 72
esbrolaegger@live.dk

Aut. kloakmester Perregaard

Rubæk 14, Skovbyballe
6470 Sydals

74 40 44 00
sp@perregaard.dk

H.S. Entreprenørservice

Lysabildgade 77
6470 Sydals

23 30 40 95
hskovmand@bbsyd.dk

Kegnæs Kloak & Belægning

Vestermark 12, Kegnæs
6470 Sydals

40 43 97 79
ukendt

Aut. kloakmester Carsten Jespersen

Ramsherred 1
6470 Sydals

40 19 61 69
carsten@c-jespersen.dk

Sydbyg ApS

Østervej 22, Kirke Hørup
6470 Sydals

20 26 67 44
kasper@sydbyg.dk

Kloakmester tæt på Sydals

Iwang Byg ApS

Gyden 7 A
6440 Augustenborg

74 47 42 97
iwang@privat.dk

Har du brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester i Sydals, som kan assistere dig med sin faglige viden lige nu og her? I Sydals og på det øvrige Als er der et fint udvalg af dygtige, erfarne og autoriserede kloakmestre, som kan nå frem i løbet af kort tid for at giv dig professionel hjælp til din kloak. Mange kloakmestre kører naturligvis også døgnvagt, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster for det meste ekstra, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan i virkeligheden spare dig for kedelige udgifter til ødelagte ejendele, hvis du tænker dig lidt om. Tænk blot på, hvad der kan opstå af vandskader, hvis din kloak fx ikke kan følge med de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

En kloakmester i Sydals kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Det kan være etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Sydals.

Du bør altid være opmærksom på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen, når man har bestået en eksamen. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også se de kloakmestre i Sydals, som er autoriseret og dermed godkendt til at udføre kloakservice i Sydals.


Hvad synes du om denne side?
Vurdering
4.5 based on 7 votes
Fag
Kloakmester
Område
Sydals