Hjem » Kloakmester Skive

Kloakmester Skive

Problemer med kloakken er altid irriterende. Når den fungerer upåklageligt, tænker du sikkert slet ikke over, hvor praktisk en kloak i virkeligheden er. Det ved man først for, når kloakken begynder at lugte eller stopper til. Uanset typen af kloakproblem kan en autoriseret kloakmester i Skive hjælpe dig med at få dem løst. Her præsenterer vi dig for en oversigt over områdets kloakmestre, så du hurtigt kan komme i kontakt med en kloakmester i Skive.

En autoriseret kloakmester kan udføre mange former for kloakservice som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, omfangsdræn, strømpeforing, kloakrenovering, kloakspuling, nyanlæg af kloak, tv-inspektion, rottesikring og mange andre former for kloakservice i Skive.

Har du ingen anelse om, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så kan du få 3 tilbud på renovering af kloak – gratis! Det giver dig mulighed for at sammenligne prisniveauet. Samtidig er det helt uforpligtende for dig, så du kan bare takke nej til tilbuddene, hvis ingen af dem matcher dit budget.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde

 

 

Kloakmester i Skive

Skive Entreprenørforretning ApS

Magrethevej 81
7800 Skive

40 86 86 42
skiveent@gmail.com

Kaj Ove Madsen A/S

Bjørnevej 4
7800 Skive

97 52 70 00
kom@kajovemadsen.dk

Rønbjerg Maskinstation ApS

Kjeldbjergvej 19A
7800 Skive

97 53 43 00
mail@ronbjergmaskinstation.dk

Fly Byg ApS

Trevadvej 28
7800 Skive

55 70 23 93
flybyg@flybyg.dk

Murerfirmaet Per Løndal

Pilevænget 47
7800 Skive

97 52 23 10
per.loendal@mail.dk

Skive Anlæg & Entreprenør

Ulvevej 16
7800 Skive

21 91 29 97
info@skiveae.dk

Engholm Skive A/S

Dølbyvej 148
7800 Skive

97 52 76 40
post@engholmskive.dk

Kloakmester tæt på Skive

Gamskjærs Service

Strandetvej 35, Lund
7840 Højslev

97 53 97 56
jgamskjaer@gmail.com

Murerfirmaet Niels Aage Nielsen ApS

Ørslevklostervej 5
7840 Højslev

97 53 81 88
info@murerfirma.com

Aut. Kloakmester Kurt Sørensen I/S

Overmarkvej 91
7840 Højslev

29 44 78 44
kurt@kurt-sorensen.dk

Plougmand A/S

Hobrovej 44
7840 Højslev

21 69 92 09
info@plougmand.dk

Ole Ibsen A/S

Nørregade 73, Balling
7860 Spøttrup

97 56 43 01
bogholderi@oleibsen.dk

Ole Ibsen A/S

Lysenvej 15
7870 Roslev

97 57 90 04
ukendt

Brug en autoriseret kloakmester i Skive

Du har fundet den helt rette hjemmeside, hvis du er på udkig efter en kloakmester i Skive, som kan køre hurtigt ud til dig, når du har fået problemer med din kloak. I Skive og nærmeste opland er der masser af autoriserede kloakmestre, som gerne vil hjælpe dig.

En autoriseret kloakmester har den helt rigtige faglige ekspertise og viden. Han skal nemlig bestå en eksamen, som er delt op i en teoretisk og en praktisk del. Når han har bestået eksamenen, kan han søge om autorisation hos Sikkerhedsstyrelsen. Hvis du vil vide mere, kan du finde yderligere information hos Danske Kloakmestre. Her kan du også søge efter en kloakmester i Skive, som er autoriseret og dermed omfattet af en garantiordning, når han udfører kloakservice i Skive.

Netop derfor skal du være opmærksom på, om en fagmand nu også er autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Bed derfor altid om at se dokumentation for, at han har fået autorisation. Det er din garanti for, at kloakarbejdet bliver lavet efter de gældende standarder og regler. Som tidligere nævnt er en autoriseret kloakmester dækket af en garantiordning, så du kan klage, hvis du mener, at arbejdet ikke er udført i henhold til jeres aftale.

 

Hvis uheldet er ude om natten

Mange kloakmestre i Skive kører også døgnvagt. Du kan derfor også ringe til deres vagttelefon uden for normal arbejdstid. Det koster ofte ekstra, hvis en kloakmester skal rykke ud på en vagt. Du skal formentligt betale vagttillæg og måske også en højere timeløn, hvis du skal have udført kloakarbejde midt om natten.

Det lyder sikkert nok dyrt, men et vagtudkald kan samlet set spare dig for mange penge til ødelagte møbler og fugtskader i dit hus, hvis din kælder fx bliver oversvømmet. Du har sikkert set billeder eller hørt om, hvor galt det kan gå, når et skybrud trækker ind over landet, eller når vandstanden i en fjord stiger til langt over den normale vandstand.

 

Det kan en kloakmester i Skive hjælpe dig med

En kloakmester i Skive kan arbejde med alle former for kloakarbejde som fx etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, strømpeforing, kloakspuling, slamsugning, tømning af septiktank, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg, omfangsdræn og andre former for kloakservice i Skive.


Fandt du en kloakmester i Skive? Ellers prøv at lede efter en kloakmester i Holstebro, Viborg, Esbjerg eller Nakskov.

Hvad synes du om denne side?
Vurdering
5 based on 4 votes
Fag
Kloakmester
Område
Skive