Hjem » Kloakmester Faaborg

Kloakmester Faaborg

Er du stødt på problemer med din kloak, så du har brug for professionel hjælp af en fagmand, som er autoriseret kloakmester i Faaborg? Her kan du søge efter en lokal kloakmester, som du kan kontakte.

En autoriseret kloakmester har bestået en eksamen og har godkendelse til at udføre opgaver som fx slamsugning, tømning af septiktank, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, strømpeforing, nyanlæg af kloak, rottesikring, tv-inspektion og lignende typer af kloakservice i Faaborg.

Er du på udkig efter en billig løsning på dit kloakproblem? Så kan du få 3 tilbud på renovering af kloak – gratis! Det er ganske uforpligtende for dig, så du kan bare takke nej, hvis ingen af tilbuddene lever op til dine forventninger.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde

 

 

Kloakmester i Faaborg

Korinth Entreprenørfirma A/S

Hågerupvej 35
5600 Faaborg

62 64 11 89
info@koef.dk​​​​​

Kloakmester Per Hansen

Svendborgvej 331, Åstrup
5600 Faaborg

62 61 59 09
pch@firma.tele.dk​​​​​

Hansen & Pedersen Entreprenørfirma

Hågerupvej 7, Korinth
5600 Faaborg

62 65 16 82
info@hp-danmark.dk​​​​​

Brdr. Lysemose Anlæg ApS

Vængegyden 33
5600 Faaborg

24 47 69 38
info@brdr-lysemose.dk​​​​​

Åstrup Murer og Beton

Østergyden 5
5600 Faaborg

21 78 02 62
carsten_madsen@ofir.dk

Jan Gedde Jensen

Sinebjergvej 39, Bjerne
5600 Faaborg

21 ​45 85 13
jan@jgj.nu​

Entreprenør Rasmussen & Co. ApS

Kastanievej 2
5600 Faaborg

50 54 88 23
srbyg@live.dk

Kloakmester tæt på Faaborg

Brobyskov Kloak & Anlæg

Assensvej 317
5642 Millinge

91 19 11 09
ukendt

Solbjerg Maskinstation

Skovmarksvej 20
5762 Vester Skerninge

20 32 78 51
solbjerg@mail.tele.dk

Solbjerg Maskinstation

Skovmarksvej 20
5762 Vester Skerninge

20 32 78 51
solbjerg@mail.tele.dk

Mangler du en kloakmester i Faaborg?

Har du brug for en kloakmester i Faaborg, som kan yde dig assistance og hjælpe dig med sin faglige viden lige med det samme? I Faaborg og det øvrige Midtfyn er der et udmærket udvalg af dygtige og autoriserede kloakmestre, som kan nå frem i løbet af ingen tid for at yde professionel hjælp til din kloak. Mange erfarne kloakmestre kører også døgnvagt, så du kan ringe til dem uanset, hvad klokken er.

Det koster selvfølgelig ofte ekstra i form af et vagttillæg og måske også højere timeløn, hvis en kloakmand skal komme hjem til dig midt om natten, men det kan i længden spare dig for kedelige udgifter til ødelagte møbler, hvis din kloak fx ikke kan klare de store mængder af regnvand, som et skybrud kan resultere i i løbet af få øjeblikke.

 

Det kan en kloakmester hjælpe dig med

En kloakmester i Faaborg kan udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Det kan være etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, kloakspuling, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg og andre former for kloakservice i Faaborg.

 

Autorisation som kloakmester

Du bør altid være opmærksom på, at en fagmand skal være autoriseret for at udføre arbejde som kloakmester. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen, når man har bestået en eksamen, som er del op i en praktisk og en teoretisk del. Det kan du læse meget mere om hos Danske Kloakmestre. Via deres hjemmeside kan du også finde de kloakmestre i Faaborg, som er autoriseret og dermed har tilladelse til lovligt at udføre kloakservice i Faaborg.


Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Svendborg, Ringe, Nyborg, Broby eller Slagelse, hvis du ikke fandt en kloakmester i Faaborg.

Hvad synes du om denne side?
Vurdering
5 based on 4 votes
Fag
Kloakmester
Område
Faaborg