Hjem » Kloakmester Bjerringbro

Kloakmester Bjerringbro

Lugter din kloak? Er kloakken stoppet helt til? Er det på tide at få lagt et omfangsdræn? En autoriseret kloakmester i Bjerringbro kan hjælpe dig uanset karakteren af dit kloakproblem. Her på siden kan du finde en lokal kloakmester i Bjerringbro, som du kan ringe til.

En autoriseret kloakmester er uddannet til at lave mange forskellige former for kloakservice som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, omfangsdræn, strømpeforing, kloakrenovering, kloakspuling, nyanlæg af kloak, tv-inspektion, rottesikring og mange andre former for kloakservice i Bjerringbro.

Er du i tvivl om, hvad det skal koste at få lavet kloakarbejde? Så kan du få 3 tilbud på renovering af kloak helt gratis! Det er selvfølgelig ganske uforpligtende for dig, så du behøver ikke at vælge et af tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde

Kloakmester i Bjerringbro

Brdr. Pedersen Entreprenørfirma ApS

Gl. Tangevej 4
8850 Bjerringbro

86 60 20 24
brdr@pedersen.mail.dk

Entreprenør Svend Erik Madsen A/S

Baldersvej 8
8850 Bjerringbro

86 68 15 66
sem@svendemadsen.dk

Juel Ditlefsen & Nielsen A/S

Busbjergvej 61
8850 Bjerringbro

86 68 19 99
jdn@jdnbyg.dk

Murerfirmaet Laursen ApS

Husbondvej 65 A
8850 Bjerringbro

20 49 12 54
ukendt

Entreprenør Jimmy Sørensen

Broparken 28
8850 Bjerringbro

50 97 41 34
info@jimmy-soerensen.dk

SR Kloakering ApS

Boballevej 4, Borre
8850 Bjerringbro

87 50 75 75
post@sr-kloakering.dk

Mammen Entreprenørforretning

Mammen Byvej 91
8850 Bjerringbro

86 68 50 98
m.hansenac@gmail.com

Entreprenørfirmaet Henrik Padkjær

Skibelundvej 68
8850 Bjerringbro

86 68 48 00
henrik@henrikp.dk

Kloakmester Peter Hinnerup ApS

Kirkevej 7
8850 Bjerringbro

40 81 71 43
ukendt

KB Entreprenørforretning ApS

Hedemølle Erhvervsvej 25
8850 Bjerringbro

23 32 34 11
kbentreprenor@gmail.com

Kloakmester tæt på Bjerringbro

Kloak Ekspressen ApS

Ølandsvej 1
8800 Viborg

20 14 82 86
post@kloak-ekspressen.dk

Tjele Entreprenørforretning

Karupgårdsvej 3
8830 Tjele

86 65 14 75
info@t-e-f.dk

Find en autoriseret kloakmester i Bjerringbro

Du er havnet på den helt rigtige side, hvis du ønsker hjælp af en autoriseret kloakmester i Bjerringbro til at løse dit kloakproblem. I Bjerringbro og omegn er der masser af autoriserede kloakmestre, som har uddannelse, viden og erfaring til at hjælpe dig.

En autoriseret kloakmester skal bestå en eksamen, som er både teoretisk og praktisk. Når han har gennemført den, kan han søge om autorisation hos Sikkerhedsstyrelsen. Du kan læse mere om uddannelsen hos Danske Kloakmestre. På deres hjemmeside kan du også finde en kloakmester i Bjerringbro, som er autoriseret og har tilladelse til at lave kloakservice i Bjerringbro.

 

Garanti og forsikring

Få altid dokumentation for at en kloakmester er autoriseret, inden han går i gang med arbejdet. Autorisationen er din garanti for, at kloakarbejdet bliver udført efter de gældende regler og standarder. Får du udført kloakarbejde af en person, som ikke er autoriseret kloakmester, kan du komme ud for, at forsikringen ikke dækker, hvis der skulle opstå nye problemer med din kloak.

 

Døgnvagt i Bjerringbro

Mange kloakmestre i Bjerringbro kører også døgnvagt. Det vil sige, at du kan ringe til deres vagttelefon uden for almindelig arbejdstid. For det meste koster det ekstra, hvis et kloakfirma skal køre ud på en vagt. Du skal formentlig betale et vagttillæg og måske endda også en højere timeløn, hvis kloakarbejdet skal udføres midt om natten.

Det virker selvfølgelig dyrt, men en hurtig indsats kan forebygge skadens omfang og dermed spare dig for mange trælse udgifter til fx vandskadede møbler og fugtskader i dit hus, hvis din kælder fx bliver oversvømmet. Du har sikkert set billeder af, hvor galt det kan gå, når der er skybrud, eller når vandstanden i en fjord stiger til langt over det normale.

 

Det kan en kloakmester i Bjerringbro hjælpe dig med

En kloakmester i Bjerringbro kan udføre mange former for kloakarbejde som fx etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, strømpeforing, kloakspuling, slamsugning, tømning af septiktank, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg, omfangsdræn og andre former for kloakservice i Bjerringbro.


Du kan også prøve at kontakte en kloakmester i Silkeborg, Randers, Viborg, Hinnerup eller Herning, hvis det ikke lykkedes dig at finde en kloakmester i Bjerringbro.

Hvad synes du om denne side?
Vurdering
5 based on 4 votes
Fag
Kloakmester
Område
Bjerringbro