Hjem » Kloakmester Birkerød

Kloakmester Birkerød

Kloakproblemer opstår altid på de mest ubelejlige tidspunkter. Til dagligt tænker du nok slet ikke over, hvor praktisk en kloak er. Det går først op for en, når kloakken begynder at lugte, eller afløbet stopper til. Uanset hvor alvorligt dit kloakproblem er, kan en autoriseret kloakmester i Birkerød selvfølgelig hjælpe dig med at få dem løst. Her giver vi dig for en oversigt over byens lokale kloakmestre, så du hurtigt kan komme i kontakt med en kloakmester i Birkerød.

En autoriseret kloakmester kan udføre mange former for kloakservice som fx slamsugning, etablering af drænanlæg, omfangsdræn, strømpeforing, kloakrenovering, kloakspuling, nyanlæg af kloak, tv-inspektion, rottesikring og mange andre former for kloakservice i Birkerød.

Spekulerer du over, hvad det koster at få lavet kloakarbejde? Så kan du få 3 tilbud på renovering af kloak – Gratis! Det giver dig mulighed for at sammenligne priserne. Det er helt uforpligtende for dig, så du kan bare takke pænt nej til tilbuddene, hvis de ikke matcher dit budget.

 

Kloakmester i Birkerød

Kloakmester John S. Pedersen A/S

Hammerbakken 3
3460 Birkerød

45 81 70 31
jsp@jsp.as

Entreprenørfirma Gravmand A/S

Birkerød Kongevej 106
3460 Birkerød

45 94 80 20
info@gravmand.dk

Gartneren S.m.b.A.

Søvej 9
3460 Birkerød

40 57 33 65
ukendt

F.F. Ejendomme ApS

Kajerød Vænge 31
3460 Birkerød

20 25 35 42
ffejendomme@mail.dk

Arne Hübertz ApS

Stenløkken 115
3460 Birkerød

40 25 17 05
murer@arnehubertz.dk

Ravnsnæsgruppen ApS

Sjælsøvej 51
3460 Birkerød

89 88 06 60
ukendt

Kloakmester tæt på Birkerød

Entrepriseservice Danmark A/S

Plantevej 2, Kappelskov
3400 Hillerød

49 10 94 49
byggeri@entrepriseservice.dk

Entreprenør Bo Hansen

Asminderødgade 20
3480 Fredensborg

20 73 71 35
kontakt@entrbh.dk

Skandinavisk Spændbeton

Ny Vestergårdsvej 11
3500 Værløse

44 35 08 11
dne@dne.dk

Arne Hansen Eftf.

Lystrupvej 3
3540 Lynge

44 99 56 21
info@aheftf.dk

en autoriseret kloakmester i Birkerød er din garanti for godt arbejde

Har du brug for en kloakmester i Birkerød, som kan rykke hurtigt ud til dig? Du er sikkert havnet på denne hjemmeside, fordi du har fået problemer med din kloak. Heldigvis er der masser af autoriserede kloakmestre i Birkerød og omegn, som gerne vil hjælpe dig.

At en kloakmester er autoriseret betyder, at han har bestået en eksamen og derefter har søgt om autorisation hos Sikkerhedsstyrelsen. Kloakmester-eksamenen er delt op i en teoretisk og en praktisk del. Først når han har bestået disse eksamener, kan han søge om autorisation.

Hvis du vil vide mere, kan du finde yderligere information hos Danske Kloakmestre. Her kan du også søge efter en kloakmester i Birkerød, som er autoriseret og dermed omfattet af en garantiordning, når han udfører kloakservice i Birkerød.

Når du beder en kloakmester om at hjælpe dig, er det altid en god idé lige at bede om at se dokumentation for, at han er autoriseret. Autorisationen er din garanti for, at kloakarbejdet bliver lavet efter de gældende standarder og regler. Som tidligere nævnt er en autoriseret kloakmester dækket af en garantiordning, så du kan klage, hvis du mener, at arbejdet ikke er udført i henhold til jeres aftale.

 

Hvis det går galt midt om natten

En del kloakmestre i Birkerød tilbyder også at køre ud på døgnvagt. Du kan derfor også ringe til deres vagttelefon uden for normal arbejdstid. Det koster som regel ekstra, hvis en kloakmester skal rykke ud på en vagt. Du skal regne med, at du skal betale et vagttillæg og måske også en højere timeløn, hvis du skal have udført kloakarbejde midt om natten.

Det lyder nok dyrt i de flestes ører, men et vagtudkald kan formentlig spare dig for mange penge til ødelagte møbler og fugtskader i dit hus, hvis din kælder fx bliver oversvømmet. Du har sikkert set billeder eller hørt om, hvor galt det kan gå, når der falder voldsomme mængder regn.

En kloakmester i Birkerød kan arbejde med alle former for kloakarbejde som fx etablering af ny kloak, renovering af eksisterende kloak, strømpeforing, kloakspuling, slamsugning, tømning af septiktank, tv-inspektion, rottesikring, forsikringsskader, etablering af nedsivningsanlæg, omfangsdræn og andre former for kloakservice i Birkerød.


Hvad synes du om denne side?
Vurdering
5 based on 4 votes
Fag
Kloakmester
Område
Birkerød